Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légèreпарфюмна вода за жени

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère парфюмна вода за жени
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère парфюмна вода за жени
100 мл.
99,00лв

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: GUR3303 | В наличност
1
СПИДИ
петък 3.04.2020 г.
Еконт
петък 3.04.2020 г.

Информация за парфюма Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
Състав

Парфюмната вода Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère е дамски стилен аромат, чието радостно ухание е покана за ново приключение.

  • цветно-плодов аромат
  • за елегантните жени, притежаващи собствен стил
  • подходяща за всеки ден

Съставки на аромата
Ароматната композиция се открива от искрящите акорди на розова вода, деликатни вишни и леко горчиви бадеми. Чувственият аромат на роза се появява също в самото сърце на парфюмната вода, допълнен от вкусен черен чай. Сладката игривост на аромата се усилва в завършека с тонове на бобова тонка и екзотично пачули.

История на аромата
За създаването на този аромат са ползвани рози, събирани на разсъмване, които оживяват и озаряват цялата композиция. Парфюмната вода Ma Robe Hippie-Chic Légère е част от успешната колекция La Petite Robe Noire, чието възникване е дело на парфюмериста Thierry Wasser (Тиери Васер).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розова вода, бадеми, вишня
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, черен чай
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, пачули
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Guerlain

Френската парфюмерийна къща Guerlain живее с красота и креативност почти два века и е сред най-старите и също най-известните в света. От самото начало през 1828 година марката гордо произвежда всички свои продукти изключително във Франция, и то именно на две места. В историческия град Шартър се произвеждат грим и премиум козметика Guerlain, а в селото Orphin (Орфан) се раждат прекрасните аромати Guerlain. И двете места се свързват не само от традицията, но и творческото ноу-хау и усъвършенстваните технологии.

Всичко започва от химика и новатора Pierre-François P. Guerlain (Пиер-Франсоа П. Герлен), който вдъхва живот на марката и влага в нея целия си талант. Той бързо спечелва благоразположението на парижкото благородие и в средата на 19-ти век неговото име е добре известно в модата. Парфюмът Guerlain става определение и икона, и днес процъфтява в света на ароматите почти 200 години. Козметиката Guerlain скрива много съкровища, от които тониращите перли Guerlain Météorites, представляват истинско бижу във вашия козметичен несесер.

Оценка Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère