GUERLAIN Jicky тоалетна вода за жени

GUERLAIN Jicky тоалетна вода за жени
GUERLAIN Jicky тоалетна вода за жени
100 мл.

Код: GUR13177 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма GUERLAIN Jicky
Състав

Ориенталската фужерна дамска тоалетна вода Guerlain Jicky е част от колекцията Patrimoine, състояща се от легендарни аромати, създавани в продължение на повече от 100 години от пет поколения майстори парфюмеристи. Тези аромати образуват уникална колекция парфюми, които Guerlain се опитва да запази за бъдните поколения.

  • ориенталски фужерен аромат, изпълнен с контрасти и изненади
  • създадена през 1889 г. от Айме Герлен като спомен за своята любов от студентските години
  • във флакон с легендарния мотив с 69 пчели

Съставки на аромата
Пикантните нотки се допълват чудесно с топлите ориенталски акорди. Заедно разиграват игра със свежите и ароматни нотки на лимон и лавандула, които образуват сърцето на ароматната композиция. След разкриване на смелото сърце на аромата ще усетите дървесен и ванилов аромат, който кара аромата да вибрира и му придава характер.

История на аромата
Ароматът е наречен на името на младата жена Джики, в която Айме Герлен се влюбил по време на следването си. Тоалетната вода се появява през 1889 г. и изиграва важна роля в света на парфюмите – това е първият аромат, който има толкова необичайна обонятелна следа и трайност. Флаконът е вдъхновен от култовия Bee Bottle от 1853 г., украсен с 69 пчели.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пикантни тонове, ориенталски нотки
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лимон, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, дървесни тонове
Вид аромат
Ориенталски, фужерен

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Jicky