GUERLAIN Habit Rouge L'Eau тоалетна вода за мъже

GUERLAIN Habit Rouge L'Eau тоалетна вода за мъже
GUERLAIN Habit Rouge L'Eau тоалетна вода за мъже
100 мл.
100,70лв.

Код: GUR0777 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма GUERLAIN Habit Rouge L'Eau
Състав

Мъжката тоалетна вода Guerlain Habit Rouge L’Eau е свежа и модерна интерпретация на легендарния аромат Habit Rouge от 1965 г. Главна роля в ароматната композиция играе двойнственият характер на свежест и чувственост.

  • цитрусов ориенталски аромат
  • съвременна интерпретация на култовия аромат Habit Rouge
  • за носене през цялата година

Съставки на аромата
Първо се разгръщат горчивите портокалови нотки и натуралният аромат на леска, който озарява цялата композиция. След това ще усетите жасминови нотки, които постепенно преминават в топла основа, която се носи под знака на ванилия и дърво.

История на аромата
Мъжката тоалетна вода Guerlain Habit Rouge L’Eau е модерна интерпретация на класическия аромат Habit Rouge, създаден през 1965 г. от Жан-Пол Герлен. Това е първият ориенталски аромат за мъже в света на парфюмите. Ароматът е създаден в чест на умението на ездата, затова изобразява (чрез флакона и топлата ароматна композиция) алените якета на ездачите.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
горчив портокал, леска
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, пачули
Вид аромат
Цитрусови, Ориенталски

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Habit Rouge L'Eau