GUERLAIN The Foundation Brush Четка за грим

GUERLAIN The Foundation Brush Четка за грим
GUERLAIN The Foundation Brush Четка за грим
Четка за грим

Код: GUR2331 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта GUERLAIN The Foundation Brush

Сега вече всеки път ще гримирате лицето си с идеално естествен резултат. Четката за фон дьо тен Guerlain The Foundation Brush ще ви помогне да го прелеете перфектно във всички части на лицето и без никакви черти. Четката е разработена специално за използване с фон дьо тените Guerlain.

Подпомогнете естествената си красота с перфектно нанесен фон дьо тен и ще разберете, че когато използвате подходяща четка, лицето за секунди може да стане по-красиво от преди.

Характеристики:

  • мека четка за нанасяне на фон дьо тен
  • гъвкава 360° глава
  • заоблени влакна, приятни на допир
  • не оставя черти по кожата
  • придава на фон дьо тена естествен вид

Начин за нанасяне:
Вземете с четката няколко капки течен фон дьо тен и нанесете равномерно с кръгообразни движения от средата на лицето в посока към краищата му. Благодарение на този метод лесно ще постигнете максимално естествен резултат.

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN The Foundation Brush