GUERLAINAbeille Royale Soft Hands Hygiene Gel почистващ гел за ръце

GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel почистващ гел за ръце
GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel почистващ гел за ръце
Ново
40 мл.
50,00лв.

Код: GUR14173 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Можете да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно от кошницата, при направена поръчка над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
петък 30.07.2021 г.
Лично получаване
петък 30.07.2021 г.

Описание GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel
Характеристика

И вашите чувствителни ръце могат да бъдат винаги чисти и без неприятни усещания, свързани с изсушаването. Почистващият гел за ръце Guerlain Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel е тестван върху чувствителна кожа, за да ви донесе целодневно усещане за чистота и едновременно с това да поддържа ръцете ви хидратирани. Затова можете да го използвате толкова често, колкото искате.

Характеристики:

 • оставя ръцете чисти и хидратирани
 • лесно нанасяне от елегантна туба
 • няма нужда от изплакване
 • не оставя лепнещ филм
 • с ефирен аромат на мед

Резултати от проведен тест:

 • с 16% по-добра хидратация на кожата
  → резултати от инструментален тест, проведен сред 11 души след 6 часа
 • кожата незабавно става по-гладка
  → резултати от инструментален тест, проведен сред 13 души след 1-то нанасяне
 • с 82% по-гладка кожа
  → резултати от самооценка на 33 души след 1 месец

Съставки:

 • мед от Уесан (мед от черни пчели от остров близо до Бретан, от екосистема, защитена от използване на пестициди) – съдържа фруктоза, аминокиселини и микроелементи, важни за процеса на обновяване на кожната тъкан, част от медената смес са и корсикански мед и новозеландски мед от детелина
 • алкохол

Начин за нанасяне:
Нанесете няколко капки от почистващия гел Guerlain Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel в дланите си и втрийте, докато гелът попие изцяло. Използвайте по всяко време през деня.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel