Gucci Guilty Pour Homme подаръчен комплект VI. за мъже

1×
Gucci Guilty Pour Homme подаръчен комплект VI. за мъже
Gucci Guilty Pour Homme подаръчен комплект VI. за мъже
148,90лв.

Код: GUC05346 | Повече от 5 бр. са в наличност

парфюмна вода 90 мл. + парфюмна вода 15 мл.

1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Информация за парфюма Gucci Guilty Pour Homme
Състав

Вече не е необходимо да се разделяте с любимия си аромат, дори когато пътувате извън дома. Мъжкият парфюмен комплект Gucci Guilty Pour Homme съдържа голям флакон и негова миниатюра, която лесно ще се побере във всеки куфар и така винаги ще ви бъде под ръка.

Характеристики:

  • съдържа голям флакон и негова миниатюра
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всеки мъж
  • аромат, подходящ за всеки ден

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 90 мл.
  • парфюмна вода 15 мл.

Състав

Вид аромат
Ароматни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Gucci

Прогресивна, иновативна и задаваща тенденциите – марката Gucci формулира света на модата почти сто години. Нейните модерни и електически изделия са върха на италианската майсторска изработка и са непреходни със своето качество и акцент на детайла.

През 1921 година началото поставя скромен човек на име Guccio Gucci, който основава работилница за обработка на кожи. Очевидно тогава въобще не е и помислял, че дава името на модна легенда, която след това ще плени света.

Днес марката Gucci не шефства единствено по подиумите на ревютата, тя разширява своите колекции с други модни аксесоари, козметика и парфюми. Сред най-известните навярно принадлежат ароматичното ухание за мъже Gucci Guilty и романтичният аромат за жени Gucci Bloom.

Според визията на настоящия креативен директор Alessandro Michele (Алесандро Мишел), марката Gucci отново дефинира лукса на 21-ви век и устоява своята позиция като една от най-предпочитаните модни къщи в света.

Оценка Gucci Guilty Pour Homme1