GucciFlora Gorgeous Gardenia подаръчен комплект за жени

Gucci Flora Gorgeous Gardenia подаръчен комплект за жени
Gucci Flora Gorgeous Gardenia подаръчен комплект за жени
Ново
132,90лв.

В наличност | Код: GUC05432

парфюмна вода 100 мл. + парфюмна вода мини 5 мл. + парфюмна вода 7,4 мл.

1
СПИДИ
още утре сряда 26.01.2022 г.
Лично получаване
още утре сряда 26.01.2022 г.

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Gucci Flora Gorgeous Gardenia, поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • миниатюрата на аромата е идеална за дамската ви чанта
  • съдържа миниатюри на ароматите
  • луксозна изработка
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 100 мл.
  • парфюмна вода мини 5 мл.
  • парфюмна вода 7,4 мл.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца.
Пълен текст

Състав

Вид аромат
Плодови, Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

Прогресивна, иновативна и задаваща тенденциите – марката Gucci формулира света на модата почти сто години. Нейните модерни и електически изделия са върха на италианската майсторска изработка и са непреходни със своето качество и акцент на детайла.

През 1921 година началото поставя скромен човек на име Guccio Gucci, който основава работилница за обработка на кожи. Очевидно тогава въобще не е и помислял, че дава името на модна легенда, която след това ще плени света.

Днес марката Gucci не шефства единствено по подиумите на ревютата, тя разширява своите колекции с други модни аксесоари, козметика и парфюми. Сред най-известните навярно принадлежат ароматичното ухание за мъже Gucci Guilty и романтичният аромат за жени Gucci Bloom.

Според визията на настоящия креативен директор Alessandro Michele (Алесандро Мишел), марката Gucci отново дефинира лукса на 21-ви век и устоява своята позиция като една от най-предпочитаните модни къщи в света.