GucciBloom подаръчен комплект III. за жени

Gucci Bloom подаръчен комплект III. за жени
Gucci Bloom подаръчен комплект III. за жени

Код: GUC05345 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + парфюмирано мляко за тяло 100 мл.

Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Gucci Bloom
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект Gucci Bloom със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • комплектът съдържа козметични продукти от една и съща колекция
  • аромат, подходящ за всеки ден

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • парфюмирано мляко за тяло 100 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Gucci

Прогресивна, иновативна и задаваща тенденциите – марката Gucci формулира света на модата почти сто години. Нейните модерни и електически изделия са върха на италианската майсторска изработка и са непреходни със своето качество и акцент на детайла.

През 1921 година началото поставя скромен човек на име Guccio Gucci, който основава работилница за обработка на кожи. Очевидно тогава въобще не е и помислял, че дава името на модна легенда, която след това ще плени света.

Днес марката Gucci не шефства единствено по подиумите на ревютата, тя разширява своите колекции с други модни аксесоари, козметика и парфюми. Сред най-известните навярно принадлежат ароматичното ухание за мъже Gucci Guilty и романтичният аромат за жени Gucci Bloom.

Според визията на настоящия креативен директор Alessandro Michele (Алесандро Мишел), марката Gucci отново дефинира лукса на 21-ви век и устоява своята позиция като една от най-предпочитаните модни къщи в света.

Оценка Gucci Bloom