Gucci Bloom Gocce di Fiori тоалетна вода за жени

1×
Gucci Bloom Gocce di Fiori тоалетна вода за жени
Gucci Bloom Gocce di Fiori тоалетна вода за жени
100 мл.
107,90лв.

Код: GUC04386 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Gucci Bloom Gocce di Fiori
Състав

Натиснете дръжката, по която все още са останали капчици от сутрешната роса и влезте във вълшебния свят на цветята. Тоалетната вода Gucci Bloom Gocce di Fiori отваря портата, зад която светът тъкмо се е забулил в свежото було на започващата пролет.

  • цветен аромат с пудрови акорди
  • идеална за всеки ден
  • дело на парфюмиста Алберто Морилас (Alberto Morillas)

Съставки на аромата
Уникалността на тоалетната вода се състои в нетрадиционната ароматна композиция. Главата, сърцето и основата на аромата се разгръщат едновременно. Така можете да се насладите на хармонията на орловия нокът, свежата тубероза и искрящия жасмин като трио, което веднага ще ви завладее.

История на аромата
Четвъртият по ред аромат в цветната серия Gucci Bloom Gocce di Fiori идва като по-лек и свеж вариант на оригиналния Gucci Bloom. Тази тоалетна вода носи обещание за пролет и символизира прераждането. Изживейте магията, която ще ви пренесе в света на мечтите, където можете да стъпвате леко сред лехите, пълни с цветни пъпки, готови всеки момент да залеят света с перфектната си красота.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
китайски орлови нокти
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тубероза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
жасмин
Вид аромат
Цветни

За марката Gucci

Прогресивна, иновативна и задаваща тенденциите – марката Gucci формулира света на модата почти сто години. Нейните модерни и електически изделия са върха на италианската майсторска изработка и са непреходни със своето качество и акцент на детайла.

През 1921 година началото поставя скромен човек на име Guccio Gucci, който основава работилница за обработка на кожи. Очевидно тогава въобще не е и помислял, че дава името на модна легенда, която след това ще плени света.

Днес марката Gucci не шефства единствено по подиумите на ревютата, тя разширява своите колекции с други модни аксесоари, козметика и парфюми. Сред най-известните навярно принадлежат ароматичното ухание за мъже Gucci Guilty и романтичният аромат за жени Gucci Bloom.

Според визията на настоящия креативен директор Alessandro Michele (Алесандро Мишел), марката Gucci отново дефинира лукса на 21-ви век и устоява своята позиция като една от най-предпочитаните модни къщи в света.

Оценка Gucci Bloom Gocce di Fiori1