Gucci Bloom Ambrosia di Fiori парфюмна вода за жени

9×
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori парфюмна вода за жени
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori парфюмна вода за жени
100 мл.
140,30лв.

Код: GUC05071 | в наличност повече от 2 бр.
1
Подарък за вас
Въведете кода notino8 в кошницата и вземете 8% отстъпка от всички продукти за жени.
СПИДИ
сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
сряда 10.03.2021 г.

Информация за парфюма Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Състав

Не е нужно да сте страстен читател, за да попаднете под въздействието на новата глава Bloom от опияняващата ароматна творба на Gucci. Парфюмната вода Gucci Bloom Ambrosia di Fiori ще ви пренесе в света на магическите истории за гръцки богове.

  • чист, цветен и елегантен аромат
  • интензивна версия на емблематичния Gucci Bloom
  • първият флакон от серията Bloom в различен флакон

Състав на аромата
Още от първия миг цветният букет ще се опита да заслепи сетивата ви. В началото на сцената излиза сладката и упойваща тубероза, последвана от завладяващ жасмин и дамаска роза. Базовите нотки на аромата са доминирани от китайски орлов нокът, който прави уханието неустоимо.

История на аромата
За амброзията, която е част от името на аромата, в гръцката митология се говори като за напитка на боговете, която ги прави безсмъртни. Не само думата, но и магията, която се излъчва, е вплетена в този елегантен дамски парфюм.

Идеята, която стои зад серията Gucci Bloom, може да се опише като празник на различните проявления на модерната женственост. В този дух е създаден и ароматът Gucci Bloom Ambrosia di Fiori, който е интензивна версия на емблематичния Gucci Bloom. Наситеността се отразява и в цвета на флакона, където преобладават чувствено червените нюанси на бордото.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
тубероза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
перуника, китайски орлови нокти
Вид аромат
Цветни

За марката Gucci

Прогресивна, иновативна и задаваща тенденциите – марката Gucci формулира света на модата почти сто години. Нейните модерни и електически изделия са върха на италианската майсторска изработка и са непреходни със своето качество и акцент на детайла.

През 1921 година началото поставя скромен човек на име Guccio Gucci, който основава работилница за обработка на кожи. Очевидно тогава въобще не е и помислял, че дава името на модна легенда, която след това ще плени света.

Днес марката Gucci не шефства единствено по подиумите на ревютата, тя разширява своите колекции с други модни аксесоари, козметика и парфюми. Сред най-известните навярно принадлежат ароматичното ухание за мъже Gucci Guilty и романтичният аромат за жени Gucci Bloom.

Според визията на настоящия креативен директор Alessandro Michele (Алесандро Мишел), марката Gucci отново дефинира лукса на 21-ви век и устоява своята позиция като една от най-предпочитаните модни къщи в света.

Оценка Gucci Bloom Ambrosia di Fiori9