Грижа за устни и зоната около устните

Грижа за устни и зоната около устните
Грижа за зоната около устните
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Пилинги за устни
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Маски за устни
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Увеличаване на устни
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Grown Alchemist

Не подценявайте редовната грижа за устните и се насладете на усещането за меки и еластични устни.

Независимо дали устните ви са напукани от горещините или студа, дали искате да ги тонирате леко и да ги освежите в една стъпка, или желаете да ги направите малко по-обемни, на notino.bg ще намерите широка гама продукти за уголемяване на устни, които ще ви помогнат да постигнете перфектни резултати!

Как да се грижим за устните?

  • В основата на всекидневната грижа за устните стои защитният хидратиращ балсам за устни, който трябва да присъства във всяка една чанта или раница. Използвайте го винаги, когато усещате устните си сухи.
  • Веднъж седмично в разкрасителните си ритуали включете пилинг за устни (скраб за устни), който ще премахне мъртвите клетки на кожата и ще остави устните ви кадифено меки и подготвени за прилагане на последващата грижа.
  • След пилинга използвайте маска за устни за интензивно подхранване и хидратация. При редовна употреба бързо ще забележите разликата.
  • Ако вече ви се налага да мислите за бръчките около устата, не забравяйте за продуктите за грижа за зоната около устата. Те хидратират нежната кожа в тази зона и предотвратяват появата на бръчки.
  • А ако си мечтаете за по-пълни устни, опитайте и балсам за устни, придаващ обем. Той не само хидратира устните и ги предпазва от негативни външни въздействия, но и, благодарение на интензивния приток на кръв, леко увеличава обема им като хиалурон в устните.

Спрете да се чудите как да се избавите от напуканите устни. За красива усмивка изпробвайте козметиката за устни на Vichy, балсамите на EOS или маските на Korika.