Goldwell Hair Lacquer

лак за коса средна фиксация

Goldwell Hair Lacquer лак за коса средна фиксация
Goldwell Hair Lacquer лак за коса средна фиксация
600 мл.
29,90лв.

Код: GLW0278 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Парфюмен разпръсквач като подарък към поръчка над 90 лв. Изберете своя цвят в кошницата.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 20.06.2019 г.
Goldwell Hair Lacquer
600 мл. | 29,90лв.

Описание на продукта Goldwell Hair Lacquer

Описание:
Продуктът Goldwell Hair Lacquer е специален лак за коса от лимитирана едиция, осигуряващ средно силна фиксация, с което елиминира неприятното хвърчене на косата. Косата е невероятно бляскава. Предотвратява изсушаването й, същевременно не слепва и лесно се разресва. Той е подходящ за най-различни видове прически.

Ефекти:

  • осигурява средно силна фиксация и блясък 
  • предпазва от влага
  • предотвратява изсушаването на косата

Вид коса:

  • Подходящо за всички видове коса.


Начина на нанасяне:
Напръскайте косата от разстояние около 25-30 см.

Характеристика

Ефект
Фиксация
Консистенция
спрей

За марката Goldwell

Козметика Goldwell | Goldwell - професионална козметика за коса с безкомпромисно качество. Goldwell е известна немска марка за козметични продукти за коса, спадаща към Kao, световния производител на продукти за красота, и предлага пълна гама грижа за косата и стилизиращи продукти с професионално качество.
Марката Goldwell е основана през 1948 г. от тогава 27-годишния бизнесмен Ханс Ерих Дотер. Тя получила името си от първия свой продукт, тогава абсолютно революционен препарат за оформяне на косата Goldwell Ideal. Днес продуктите на марката Goldwell се използват от професионалните фризьори и много доволни потребители в десетки страни по целия свят. Окончателно марката спечелва статуса на иновативен партньор и изследовател в областта по целия свят в средите на професионалните фризьори след 1976 г., когато представя революционна новост, трайна ондулация смесвана с въздух.
Философията на марката Goldwell изразява мотото: „Професионализмът е всичко друго, но не рутина“. За Goldwell това е качество без компромис, което се отнася за всички продукти, било то шампоани, балсами, маски и масла, без отмиваща грижа, препарати за боядисване и отстраняване на проблеми с косата и кожата на главата и широка гама продукти за оформяне на прически.
Goldwell непрекъснато и интензивно работи за усъвършенстване на своите продукти и разработване на нови, с цел да бъдат лесно използваеми, максимално щадящи и предоставящи най-добър ефект. Goldwell, това са повече от хиляда ентусиазирани представители на марката, които на пет континента, всеки ден сътрудничат със стилистите и създават истинската душа на професионалната грижа за косата.