Goldwell Dualsenses Just Smooth

козметичен пакет I.

Goldwell Dualsenses Just Smooth козметичен пакет  I.
Goldwell Dualsenses Just Smooth козметичен пакет  I.
Goldwell Dualsenses Just Smooth козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
69,90лв.

Код: GLW01541 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Just Smooth Taming Shampoo 250 ml + Just Smooth 6 Efects Serum 100 ml + Just Smooth Smooth Control Blow Dry Spray 200 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
Goldwell Dualsenses Just Smooth
козметичен пакет I. | 69,90лв.

Характеристика

Ефект
Блясък и мекота, Изглаждане и изправяне на коса
Консистенция
серум
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Goldwell

Козметика Goldwell | Goldwell - професионална козметика за коса с безкомпромисно качество. Goldwell е известна немска марка за козметични продукти за коса, спадаща към Kao, световния производител на продукти за красота, и предлага пълна гама грижа за косата и стилизиращи продукти с професионално качество.
Марката Goldwell е основана през 1948 г. от тогава 27-годишния бизнесмен Ханс Ерих Дотер. Тя получила името си от първия свой продукт, тогава абсолютно революционен препарат за оформяне на косата Goldwell Ideal. Днес продуктите на марката Goldwell се използват от професионалните фризьори и много доволни потребители в десетки страни по целия свят. Окончателно марката спечелва статуса на иновативен партньор и изследовател в областта по целия свят в средите на професионалните фризьори след 1976 г., когато представя революционна новост, трайна ондулация смесвана с въздух.
Философията на марката Goldwell изразява мотото: „Професионализмът е всичко друго, но не рутина“. За Goldwell това е качество без компромис, което се отнася за всички продукти, било то шампоани, балсами, маски и масла, без отмиваща грижа, препарати за боядисване и отстраняване на проблеми с косата и кожата на главата и широка гама продукти за оформяне на прически.
Goldwell непрекъснато и интензивно работи за усъвършенстване на своите продукти и разработване на нови, с цел да бъдат лесно използваеми, максимално щадящи и предоставящи най-добър ефект. Goldwell, това са повече от хиляда ентусиазирани представители на марката, които на пет континента, всеки ден сътрудничат със стилистите и създават истинската душа на професионалната грижа за косата.