GoldwellDualsenses Curls & Waves серум без отмиване в спрей за къдрава коса

Goldwell Dualsenses Curls & Waves серум без отмиване в спрей за къдрава коса
Goldwell Dualsenses Curls & Waves серум без отмиване в спрей за къдрава коса
150 мл.
25,90лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: GLW0884
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
петък 10.12.2021 г.

Грижата без изплакванеGoldwell Dualsenses Curls & Waves придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.

Характеристики:

  • въздейства срещу накъдряне на косата

Начин на употреба:
Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте. След това оформете косата по обичайния начин.

Характеристика

Тип коса
kъдрава коса и коса на вълни
Ефект
Оформяне и текстура, Запазване на вълните, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
непокорна коса

Професионалната козметика за коса Goldwell превръща всички желания на фризьорите и техните клиенти в реалност. От 1948 година марката Goldwell предлага цялостна грижа за косата и продукти за стилизиране с професионално качество и става известна с преломните иновации в салоните за красота.

Широкият асортимент продукти, качествените образователни програми и професионалният опит правят марката Goldwell водеща в своята област. Всяка година тя представя нова колекция и определя най-актуалните модни тенденции при косата, вдъхновени от световните стилисти.

Всички продукти на Goldwell дават възможност за изразяване на творчеството на сръчните фризьори по целия свят. Те помагат също в обикновената грижа за косата в уюта на дома, така че можете да изпитвате всеки ден усещането на красивата коса, като направена в салон. Дали ще ползвате шампоан Goldwell за здрава и блестяща коса, някой от стилизиращите продукти или Goldwell боя за коса, идеалните резултати са винаги гарантирани.