Goldwell Dualsenses Color Color

козметичен пакет I.

Goldwell Dualsenses Color Color козметичен пакет  I.
Goldwell Dualsenses Color Color козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
57,90лв.

Код: GLW01540 | Повече от 5 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Color Brilliance Shampoo 250 ml + Color Brilliance Condicioner 200 ml + Ultra Volume Glamour Whip Styling Mousse 300 ml

бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете минимум два стилизиращи продукта на марката Goldwell и ще получите подарък четка за коса на марката Olivia Garden.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 31.05.2019 г.
Goldwell Dualsenses Color Color
козметичен пакет I. | 57,90лв.

Характеристика

Ефект
Защита на цветовете
Консистенция
пяна
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на косата
боядисана коса

За марката Goldwell

Козметика Goldwell | Goldwell - професионална козметика за коса с безкомпромисно качество. Goldwell е известна немска марка за козметични продукти за коса, спадаща към Kao, световния производител на продукти за красота, и предлага пълна гама грижа за косата и стилизиращи продукти с професионално качество.
Марката Goldwell е основана през 1948 г. от тогава 27-годишния бизнесмен Ханс Ерих Дотер. Тя получила името си от първия свой продукт, тогава абсолютно революционен препарат за оформяне на косата Goldwell Ideal. Днес продуктите на марката Goldwell се използват от професионалните фризьори и много доволни потребители в десетки страни по целия свят. Окончателно марката спечелва статуса на иновативен партньор и изследовател в областта по целия свят в средите на професионалните фризьори след 1976 г., когато представя революционна новост, трайна ондулация смесвана с въздух.
Философията на марката Goldwell изразява мотото: „Професионализмът е всичко друго, но не рутина“. За Goldwell това е качество без компромис, което се отнася за всички продукти, било то шампоани, балсами, маски и масла, без отмиваща грижа, препарати за боядисване и отстраняване на проблеми с косата и кожата на главата и широка гама продукти за оформяне на прически.
Goldwell непрекъснато и интензивно работи за усъвършенстване на своите продукти и разработване на нови, с цел да бъдат лесно използваеми, максимално щадящи и предоставящи най-добър ефект. Goldwell, това са повече от хиляда ентусиазирани представители на марката, които на пет континента, всеки ден сътрудничат със стилистите и създават истинската душа на професионалната грижа за косата.