Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush парфюмна вода за жени

Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush парфюмна вода за жени
Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush парфюмна вода за жени
75 мл.
139,00лв.

Код: GIV06900 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush
Състав

Розовото не е просто цвят, а позитивно отношение към живота. Именно то се крие и в парфюмната вода Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush, която е изпълнена с розова енергия. В ароматната ѝ композиция, създадена сякаш за всяка жена, която живее свободно и на пълни обороти, невероятно се сливат цветните нотки на роза и темпераментен розов пипер.

  • цветен аромат, в който главната роля е за розата
  • възхвалява розовия свят, неговата сила и енергия
  • за жената, която живее на пълни обороти

Съставки на аромата
В този неустоим цветен аромат главната роля е на розата, в много нейни подобия. Романтичният цветен букет се допълва от годжи бери и шипрови нотки на пачули, които сливат в едно младежката енергия и елегантната изтънченост.

История на аромата
Мотото на аромата, който възхвалява розовия цвят, е #IBELIEVEINPINK, или „вярвам в розовото“. Минималистичният му, но същевременно находчив флакон, е изработен от розово стъкло.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
роза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
розов пипер, годжи бери
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули
Вид аромат
Цветни

За марката Givenchy

Луксозна мода, качествена козметика и прекрасни аромати. Това е френската марка Givenchy, която отдава почит на модата и красотата вече повече от 60 години. Тя насърчава клиентите да открият своя запомнящ се стил и да бъдат себе си.

Историята на марката Givenchy води началото си от далечната 1952 г., когато дизайнерът Юбер дьо Живанши отваря модна къща със своето име в Париж. През 1953 г. Живанши се среща с Одри Хепбърн и тогава започва съвместната им работа. За зашеметяващата Одри, своята муза, Живанши създава филмови костюми и тоалети за различни събития.

През 1957 г. Givenchy пускат аромата L'Interdit, който първоначално бил създаден именно за очарователната актриса. Така е основана компанията Parfums Givenchy. Следват и други незабравими аромати, а през 1989 г. марката Givenchy започва да произвежда и козметика.

Освен легендарния аромат Givenchy L'Interdit, който има и нова, по-модерна интерпретация в лицето на спиращо дъха цветно ухание, на голям интерес се радват също така ароматите Givenchy Irresistible и Gentleman Givenchy.

Парфюмите Givenchy са вечна класика, те оставят личността на човек да се открои, но същевременно уханието им носи свой отличителен знак, благодарение на който никога няма да останете незабелязани.

Оценка Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush