GivenchyL’Interdit подаръчен комплект I. за жени

1×
Givenchy L’Interdit подаръчен комплект I. за жени
Givenchy L’Interdit подаръчен комплект I. за жени

Код: GIV08882 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + парфюмна вода 10 мл.

Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Givenchy L’Interdit
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Givenchy L’Interdit , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • ароматът, подарен в комплект, удвоява радостта
  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка
  • ще зарадва всяка жена
  • съдържа голям флакон и негова миниатюра

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • парфюмна вода 10 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Givenchy

Луксозна мода, качествена козметика и прекрасни аромати. Това е френската марка Givenchy, която отдава почит на модата и красотата вече повече от 60 години. Тя насърчава клиентите да открият своя запомнящ се стил и да бъдат себе си.

Историята на марката Givenchy води началото си от далечната 1952 г., когато дизайнерът Юбер дьо Живанши отваря модна къща със своето име в Париж. През 1953 г. Живанши се среща с Одри Хепбърн и тогава започва съвместната им работа. За зашеметяващата Одри, своята муза, Живанши създава филмови костюми и тоалети за различни събития.

През 1957 г. Givenchy пускат аромата L'Interdit, който първоначално бил създаден именно за очарователната актриса. Така е основана компанията Parfums Givenchy. Следват и други незабравими аромати, а през 1989 г. марката Givenchy започва да произвежда и козметика.

Освен легендарния аромат Givenchy L'Interdit, който има и нова, по-модерна интерпретация в лицето на спиращо дъха цветно ухание, на голям интерес се радват също така ароматите Givenchy Irresistible и Gentleman Givenchy.

Парфюмите Givenchy са вечна класика, те оставят личността на човек да се открои, но същевременно уханието им носи свой отличителен знак, благодарение на който никога няма да останете незабелязани.

Оценка Givenchy L’Interdit1