Gillette Mach3 Резервни остриета

1×
Gillette Mach3 Резервни остриета
Gillette Mach3 Резервни остриета
Препоръчителна цена на дребно
46,50лв.

Спестете 25%
8 бр.
35,10лв.

Код: GIL0066 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта Gillette Mach3

Изживейте най-доброто бръснене с ножчета, по-остри от стомана. Резервните ножчета Gillette Mach3 могат да се похвалят с технология с три остриета, които остават остри по-дълго време и гарантират до 15 перфектно гладки бръснения. До острието е разположена овлажняваща лента, която предпазва кожата на лицето от раздразнения при всяко движение. Тънките миниатюрни пластини срещу ножчетата леко опъват кожата и така я приготвят за бръснене. Резултатът е прецизно и гладко бръснене без раздразнения.

Характеристики:

  • 3 остриета във всяко ножче за комфортно бръснене
  • ножчетата остават остри до 15 бръснения
  • овлажняващата лента улеснява плъзгането на ножчето
  • лентата също предпазва лицето от раздразнения
  • ножчетата са съвместими с всички дръжки Gillette Mach3

Начин на употреба:
Поставете ножчето върху дръжката и избръснете с нежни движения срещу посоката на растеж на брадата.

За марката Gillette

p>Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Mach31