Gillette Mach 3Резервни остриета

Gillette Mach 3 Резервни остриета
Gillette Mach 3 Резервни остриета
65,50лв

Спестете 28%
12 бр.
47,10лв

Код: GIL1654 | В наличност
1

Добавено в кошницата

Gillette Mach 3 Резервни остриета
| 1 бр | 47,10лв
Подарък за вас
Купете продукти на Gillette за над 39 лв. и вземете подарък 200 мл. гел за бръснене.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 28.10.2019 г.
Лично получаване
понеделник 28.10.2019 г.
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта Gillette Mach 3

Описание:

Резервните остриета Gillette Mach 3 имат подобрена технология с три ножчета за вашето гладко бръснене. Всички остриета са създадени по начин, по който постепенно да достигат до вашата кожа и само с едно движение бръсненето става все по-гладко. Точно тази технология на трите ножчета предлага бързо и ефективно бръснене. Резервните остриета Gillette е възможно да се закупят в опаковка, при която с закупуването на осем остриета ,получавате още две.  Специалитетът на Gillette Mach 3 е изключителната острота , която по никакъв начин не дразни кожата и дори позволява гладко бръснене и в посока обратна на растежа на космите.

Ефекти:

• не дразни кожата дори при бръснене в посока обратна на растежа на космите

• максимално гладко бръснене

Начин на употреба:

Най-напред навлажнете мястото, което ще бръснете, след което нанесете пяна или гел за бръснене. След това започнете да бръснете косъмчетата в посока обратна на растежа им.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Mach 3

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!