Gillette Fusion5Резервни остриета

Gillette Fusion5 Резервни остриета
Gillette Fusion5 Резервни остриета
Препоръчителна цена на дребно
98,50лв

Спестете 30%
12 бр.
68,50лв

Код: GIL1890 | В наличност
1
Подарък за вас
При поръчка над 90 лв. можете да изберете за подарък от кошницата една от кутиите Discovery Box, пълна с парфюмни и козметични хитове.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 2.06.2020 г.
Лично получаване
понеделник 1.06.2020 г.

Описание на продукта Gillette Fusion5

За перфектно гладко бръснене без раздразнения. Изпробвайте уникалните резервни ножчета Gillette Fusion5, с 5 специално разработени остриета, разположени близко едно до друго за максимален ефект. Благодарение на добавянето на допълнителни остриета и намаляването на разстоянието между тях се образува бръснеща повърхност, където силата се разпределя равномерно по всички 5 остриета, създавайки максимално усещане за комфорт. Патентованото покритие на ножчетата гарантира отлично плъзгане на самобръсначката и идеално удобство.

Характеристики:

  • съвместими с всяка самобръсначка Gillette Fusion
  • лесно бръснене без раздразнения
  • максимално усещане за комфорт
  • 5 бръснача, плътно разположени един до друг
  • патентовано покритие на ножчетата
  • отлично плъзгане на самобръсначката

Начин на употреба:
Поставете резервната глава в самобръсначката Gillete Fusion и прикрепете здраво.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Fusion5