Gillette Fusion

Резервни остриета

Gillette Fusion Резервни остриета
Gillette Fusion Резервни остриета
8 бр.
50,90лв.

Код: GIL0056 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Въведете код minus10bg в кошницата си, за да вземете 10% отстъпка от цялата си покупка над 150 лв. Отстъпката не е валидна за намалени продукти или при разпродажба.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 21.08.2019 г.
Gillette Fusion
8 бр. | 50,90лв.

Описание на продукта Gillette Fusion

Описание:
Изпробвайте уникалните резервни ножчета за самобръсначки Gillette Fusion, които имат 5 специално проектирани остриета поставени по близко едно до друго за постигане на по-голям ефект! Благодарение добавянето на остриета и намаляване разстоянието между тях се образува площ, която равномерно разпределя бръснещата площ върху всичките 5 остриета. По този начни ще постигнете значимо по-макло раздразнение и по-голям комфорт.  Патентованото покритие на остриетата позволява отлично плъзгане на самобръсначката и комфорт.Ножчетата може да се използват във всички самобръсначки Gillette Fusion.

Ефекти:

• 5 остриета поставени едно до друго
• патентовано покритие на остриетата 
• лесно бръснене без раздразнение
• отлично плъзгане на бръсначката


Начин на употреба:
Поставете резервното ножче в самобръсначката Gillete Fusion и закрепете добре.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.