Gillette Fusion5 Proglide Резервни остриета

1×
Gillette Fusion5 Proglide Резервни остриета
Gillette Fusion5 Proglide Резервни остриета
8 бр.
60,90лв.

Код: GIL1624 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
още утре понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта Gillette Fusion5 Proglide

Мечтаете за нежно, но все пак прецизно бръснене, което едва да усещате? Резервните ножчета Gillette Fusion5 Proglide с 5 бръснача предотвратяват раздразването на кожата и освен това позволяват бръснене и на трудно достъпните места под носа или около бакенбардите. Подобрената овлажняваща лента осигурява перфектно плъзгане на ножчетата върху кожата. Резултатът е перфектно изживяване от бръсненето всеки ден.

Характеристики:

  • 5 ножчета със специална форма против триене с кожата
  • прецизен тример в задната част за бръснене на трудно достъпни места
  • овлажняваща лента улеснява движението на ножчетата по кожата
  • всяко ножче гарантира до 1 месец перфектно бръснене
  • съвместими с всички дръжки Gillette Fusion5

Начин на употреба:
Използвайте с дръжката на самобръсначката. При необходимост сменете ножчето.

За марката Gillette

p>Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Fusion5 Proglide1