GilletteFusion5 Power Резервни остриета

Gillette Fusion5 Power Резервни остриета
Gillette Fusion5 Power Резервни остриета
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
80,90лв.

Спестете 15%
8 бр.
68,60лв.

в наличност повече от 2 бр. | Код: GIL1888
1
Подарък за вас
Сега доставяме козметика и електроуреди за мъже без такса за доставка при покупка над 55 лв.
СПИДИ
четвъртък 20.01.2022 г.
Лично получаване
четвъртък 20.01.2022 г.

Резервните ножчета Gillette Fusion5Power и тяхната редовна замяна постоянно ви гарантират постоянно същото гладко бръснене на лицето, както с нова самобръсначка.

Характеристики:

  • осигурява максимално гладко бръснене
  • лесно се заменя
  • кожата остава свежа и без зачервяване

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Пълен списък на съставките

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, ALOE BARBADENSIS, TOCOPHERYL ACETATE, VITIS VINIFERA, PERSEA GRATISSIMA. Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.