Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante парфюмна вода без алкохол за жени

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante парфюмна вода без алкохол за жени
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante парфюмна вода без алкохол за жени
50 мл.

Код: GEF8457 | Този продукт не е в наличност

Описание Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante
Състав

Изработена от едно от най-престижните цветя, гамата Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante е идеална за съвременните кралици, които търсят очарователния крал. Романтиката, която струи от нея, ще покори всеки джентълмен, достоен да се нарече така. Подобно на душ от венчелистчета с розов аромат, Rose Galante разкрива кралицата на любовта, скрита във вас.

Деликатен и фин розов парфюм със съвременно докосване. В началото се усеща аромата на капки роса, примесен с плодови нотки и аромат на виолетки. След това се долавя аромата на зелена роза като базисна нотка, която съчетава деликатността на белия мускус с успокояващото действие на кедъра.

Без алкохол и с дълготрайно ухание, благодарение на микрокапсулираната си формула, Rose Galante може да се пръска върху кожата или косата. Разкошен облак от ултрафини капчици с едно натискане.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
теменуга, крем, Листа от роза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Капки жасминова вода
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бял мускус, кедър
Вид аромат
Цветни

За марката Gellé Frères

Парфюмерийната къща Gellé Frères е създадена през 1826 г. с уникалната цел да разбуди кралицата, която се крие във вас.

Историята на марката започва с наследяването от братята Жьоле на формулите на Жан-Луи Фаржон, парфюмерист на френската кралица Мария-Антоанета. Тяхната цел: да популяризират тайните на красотата на кралиците благодарение на качествата на цветята.

От самото начало парфюмерийната къща показва уникалните си умения за използване на цветята. Наградена за иновациите си в областта на парфюмерията и козметиката, Gellé Frères развива наука за цветята, изградена върху поезията, като улавя душата на цветята в скъпоценни бутилки.

Днес тази наука за цветята се изразява в колекция от 5 парфюма “Queen Next Door". Без съдържание на алкохол, нежният им цветен аромат се излъчва през целия ден, благодарение на иновативната технология на микрокапсулиране.

Своя най-известен магазин марката отваря в Париж на възможно най-добрия адрес. Avenue de l’Opéra е сърцето на модата и дизайна и в него Gellé Frères приветства кралиците от целия свят.

Оценка Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante