Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème парфюмна вода без алкохол за жени

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème парфюмна вода без алкохол за жени
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème парфюмна вода без алкохол за жени
50 мл.

Код: GEF0003 | Този продукт не е в наличност

Описание Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème
Състав

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème е идеалната гама за кралици, които ценят уединението чрез изкуството. Нотките, които това цвете ви нашепва, ще предизвикат сетивата ви и ще зазвучат като мелодия. Със своето поп звучене, весело и лъчезарно, вдъхновението никога няма да ви напусне. Малка разходка в Монмартър, посещение на модни галерии... нищо по-хубаво от това да направите зашеметяващи снимки, които ще персонализирате и със сигурност ще споделите.

Флорален парфюм, съдържащ колоритна магнолия, вдъхновяващ полет на фантазията...
Първоначално се потапяте в неизчерпаеми цитрусови нотки на сладък лайм и грейпфрут,
нежно подсилени с аромата на касис. Очарователният аромат на бяла магнолия в сърцевината му е придружен от оригиналната бленда от аромати на османт и слива. Неговата възвишена основна нотка, съчетаваща кедър и мускус, е толкова уникална, колкото е архитектурата на Париж.

Без съдържание на алкохол и с дълготрайно ухание, благодарение на микрокапсулираната си формула, Magnolia Bohème може да се пръска върху кожата или косата. Разкошен облак от ултрафини капчици с едно натискане.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цитрусови, Цветни

За марката Gellé Frères

Парфюмерийната къща Gellé Frères е създадена през 1826 г. с уникалната цел да разбуди кралицата, която се крие във вас.

Историята на марката започва с наследяването от братята Жьоле на формулите на Жан-Луи Фаржон, парфюмерист на френската кралица Мария-Антоанета. Тяхната цел: да популяризират тайните на красотата на кралиците благодарение на качествата на цветята.

От самото начало парфюмерийната къща показва уникалните си умения за използване на цветята. Наградена за иновациите си в областта на парфюмерията и козметиката, Gellé Frères развива наука за цветята, изградена върху поезията, като улавя душата на цветята в скъпоценни бутилки.

Днес тази наука за цветята се изразява в колекция от 5 парфюма “Queen Next Door". Без съдържание на алкохол, нежният им цветен аромат се излъчва през целия ден, благодарение на иновативната технология на микрокапсулиране.

Своя най-известен магазин марката отваря в Париж на възможно най-добрия адрес. Avenue de l’Opéra е сърцето на модата и дизайна и в него Gellé Frères приветства кралиците от целия свят.

Оценка Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème