Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée парфюмна вода без алкохол за жени

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée парфюмна вода без алкохол за жени
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée парфюмна вода без алкохол за жени
50 мл.

Код: GEF0004 | Този продукт не е в наличност

Описание Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée
Състав

Кой казва, че една кралица не може да се отпусне? Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée е гама, която ще ви върне в детството. Портокаловият цвят ще ви накара да поискате да се освободите от стреса, да се смеете и да отключите екстравагантността във вас. Успокояващи плюшени играчки и прекрасни малки кръгли френски макарони! Вземате ги и ги поглъщате до насита, тъй като сте водени от настроението си. Лакоми, радостни и лъчезарни тази вечер царувате по пижама.

Фин и успокояващ аромат на портокалов цвят, който има власт да ви пренесе в детството. Оригинален закачлив и блестящ аромат на портокалов цвят с натрапчиви, игриви нюанси. Сърцевинната нотка се излъчва с топлината на обгръщащата бленда от ароматни масла. Подобно на френския макарон, който съчетава хрупкава външна обвивка и мека сърцевина, базисната нотка е кремообразна и мирише сладко след като се разтопи върху кожата.

Без съдържание на алкохол и с дълготрайно ухание, благодарение на микрокапсулираната си формула, Fleur d’Or-Enjouée може да се пръска върху кожата или косата. Разкошен облак от ултрафини капчици с едно натискане.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, портокалов цвят
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Ароматно масло маной
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, бонбон
Вид аромат
Цитрусови, Цветни

За марката Gellé Frères

Парфюмерийната къща Gellé Frères е създадена през 1826 г. с уникалната цел да разбуди кралицата, която се крие във вас.

Историята на марката започва с наследяването от братята Жьоле на формулите на Жан-Луи Фаржон, парфюмерист на френската кралица Мария-Антоанета. Тяхната цел: да популяризират тайните на красотата на кралиците благодарение на качествата на цветята.

От самото начало парфюмерийната къща показва уникалните си умения за използване на цветята. Наградена за иновациите си в областта на парфюмерията и козметиката, Gellé Frères развива наука за цветята, изградена върху поезията, като улавя душата на цветята в скъпоценни бутилки.

Днес тази наука за цветята се изразява в колекция от 5 парфюма “Queen Next Door". Без съдържание на алкохол, нежният им цветен аромат се излъчва през целия ден, благодарение на иновативната технология на микрокапсулиране.

Своя най-известен магазин марката отваря в Париж на възможно най-добрия адрес. Avenue de l’Opéra е сърцето на модата и дизайна и в него Gellé Frères приветства кралиците от целия свят.

Оценка Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée