GarnierSkin Naturals Pure Charcoal комплект платнени маски 5 ks

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal комплект платнени маски 5 ks
Garnier Skin Naturals Pure Charcoal комплект платнени маски 5 ks

Този продукт не е в наличност | Код: GAR05907
Подарък за вас
При покупка от марките Garnier, Mixa или L’Oréal Paris над 39 лв като подарък получавате камък Gua Sha за масаж на лицето.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа, смесена
Ефект
Хидратация, минимизиране на порите
Тип комплекти
изгодна опаковка
Кога да се нанася
дневен и нощен

Garnier продуктите съпътстват живота на мъжете и жените по целия свят в продължение на вече повече от един век. Марката възниква във Франция и постепенно се профилира сред най-уважаваните козметични производители.

Нейната история започва да се пише през 1904 г. от фризьора Alfred Amour Garnier (Алфред Амур Гарние), когато той разработва първия растителен тоник за красива коса, който скоро се превръща в бестселър. През 1960 възниква първата Garnier боя за коса за домашна употреба и жените започват да възприемат своята коса като моден аксесоар. Сред останалите продукти, придобили мигновена популярност, са Garnier мицеларна вода и почистващия гел Garnier Pure Active.

Марката Garnier непрестанно се вслушва в мненията на своите клиенти и реагира на техните потребности по отношение на грижата за лицето и косата. Тя създава продукти, които са наистина ефективни, леснодостъпни и улесняват ежедневните ритуали в грижата за красотата. Благодарение на тези факти козметиката Garnier е изключително успешна и вие можете да я намерите в повече от 120 страни по света.