Garnier Skin Naturals

козметичен пакет II.

Garnier Skin Naturals козметичен пакет  II.
13,90лв.

Код: GAR05082 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Skin Naturals Micellar Water for Sensitive Skin 400 ml + Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb Super Hydrating Plumping Sheet Mask 32 g

бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт на марката Garnier на минимална стойност 15 лв. и ще получите подарък стилна бутилка за вода.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник 28.05.2019 г.
Garnier Skin Naturals
| 13,90лв.

Характеристика

Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата на лицето
суха, чувствителна

За марката Garnier

Garnier продуктите съпътстват живота на мъжете и жените по целия свят в продължение на вече повече от един век. Марката възниква във Франция и постепенно се профилира сред най-уважаваните козметични производители.

Нейната история започва да се пише през 1904 г. от фризьора Alfred Amour Garnier (Алфред Амур Гарние), когато той разработва първия растителен тоник за красива коса, който скоро се превръща в бестселър. През 1960 възниква първата Garnier боя за коса за домашна употреба и жените започват да възприемат своята коса като моден аксесоар. Сред останалите продукти, придобили мигновена популярност, са Garnier мицеларна вода и почистващия гел Garnier Pure Active.

Марката Garnier непрестанно се вслушва в мненията на своите клиенти и реагира на техните потребности по отношение на грижата за лицето и косата. Тя създава продукти, които са наистина ефективни, леснодостъпни и улесняват ежедневните ритуали в грижата за красотата. Благодарение на тези факти козметиката Garnier е изключително успешна и вие можете да я намерите в повече от 120 страни по света.