Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil козметичен комплект

Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil козметичен комплект
Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil козметичен комплект
козметичен комплект

Код: GAR05956 | Този продукт не е в наличност

подсливащ шампоан за слаба, склонна към оредяване коса 250 мл. + подсливаща маска за слаба, склонна към оредяване коса 300 мл.

Подарък за вас
Купете продукти на L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA или essie над 60 лв и ние ще ви доставим цялата поръчка без такса за доставка.

Описание Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • подсливащ шампоан за слаба, склонна към оредяване коса 250 мл.
  • подсливаща маска за слаба, склонна към оредяване коса 300 мл.

Характеристики:

  • за намаляване на чупливостта на косата
  • за естествен и здрав вид на косата
  • микс от козметични продукти за ежедневна употреба
  • изключително подходящ за подарък

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Garnier

Garnier продуктите съпътстват живота на мъжете и жените по целия свят в продължение на вече повече от един век. Марката възниква във Франция и постепенно се профилира сред най-уважаваните козметични производители.

Нейната история започва да се пише през 1904 г. от фризьора Alfred Amour Garnier (Алфред Амур Гарние), когато той разработва първия растителен тоник за красива коса, който скоро се превръща в бестселър. През 1960 възниква първата Garnier боя за коса за домашна употреба и жените започват да възприемат своята коса като моден аксесоар. Сред останалите продукти, придобили мигновена популярност, са Garnier мицеларна вода и почистващия гел Garnier Pure Active.

Марката Garnier непрестанно се вслушва в мненията на своите клиенти и реагира на техните потребности по отношение на грижата за лицето и косата. Тя създава продукти, които са наистина ефективни, леснодостъпни и улесняват ежедневните ритуали в грижата за красотата. Благодарение на тези факти козметиката Garnier е изключително успешна и вие можете да я намерите в повече от 120 страни по света.

Оценка Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil