За марката Garnier

Garnier продуктите съпътстват живота на мъжете и жените по целия свят в продължение на вече повече от един век. Марката възниква във Франция и постепенно се профилира сред най-уважаваните козметични производители.

 


Нейната история започва да се пише през 1904 г. от фризьора Alfred Amour Garnier (Алфред Амур Гарние), когато той разработва първия растителен тоник за красива коса, който скоро се превръща в бестселър. През 1960 възниква първата Garnier боя за коса за домашна употреба и жените започват да възприемат своята коса като моден аксесоар. Сред останалите продукти, придобили мигновена популярност, са Garnier мицеларна вода и почистващия гел Garnier Pure Active.
Марката Garnier непрестанно се вслушва в мненията на своите клиенти и реагира на техните потребности по отношение на грижата за лицето и косата. Тя създава продукти, които са наистина ефективни, леснодостъпни и улесняват ежедневните ритуали в грижата за красотата. Благодарение на тези факти козметиката Garnier е изключително успешна и вие можете да я намерите в повече от 120 страни по света.

пълен текст скрий текста

Грим
Дрогерия
Грим
Коса
Мъже
Коса
Лице
Mаски за лице
Грижа за околоочната зона
За деца
Пилинг за лице
Слънце
Тониращи кремове
Мъже
Тяло
Грижа за ръцете
Дезодоранти и антиперспиранти
Душ и вана
За деца
Козметични комплекти
Слънце
Стрии и целулит

Избрали сте

  • Bio
Филтър