Fudge Finish Aqua Shine Serum изглаждащ серум за блясък и мекота на косата

Fudge Finish Aqua Shine Serum изглаждащ серум за блясък и мекота на косата
Fudge Finish Aqua Shine Serum изглаждащ серум за блясък и мекота на косата
50 мл.

Код: FDG01587 | Този продукт не е в наличност

Описание Fudge Finish Aqua Shine Serum
Характеристика

Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Fudge Finish Aqua Shine Serum се грижи перфектно за косата, като ѝ вдъхва нов живот.

Характеристики:

  • придава на косата интензивен блясък
  • изглажда повърхността на косъма
  • заздравява и укрепва цъфтящите краища

Начин на употреба:
Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте. След това оформете косата по обичайния начин.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Блясък и мекота, изглаждане на косата
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Fudge

Fudge е професионална козметика за коса, която ще промени вашата коса в съблазнителна корона на красотата! Ако вече търсите професионални стайлинг продукти за гарантирането на перфектна прическа или искате да придадете на своята коса необходимите  подхранване и грижа, сред предложенията на марката Fudge със сигурност ше откриете всичко онова, което ви е необходимо.Марката козметика за коса Fudge е от Австралия и е любима марка по цял свят. С продуктите за коса Fudge ще получите идеално чиста, здрава, лъскава и красиво мека на допир коса, чиято форма ще държи през целия ден. Подарете на косата си истински перфектна грина с професионалната козметика за коса Fudge и изненадайте своето обкръжение със съвършения вид на косата си!

Оценка Fudge Finish Aqua Shine Serum