За марката frei öl

Козметиката frei öl се грижи кожата Ви да изглежда красива и здрава. Продуктите са богати на натурални масла, подхранващи активни вещества и витамини. Марката същевременно се придържа към най-строгите фармацевтични стандарти, като по този начин поддържа баланса между традицията и съвременните технологии.

 

Всички продукти frei öl се произвеждат в Германия и са подходящи за вегани, тъй като не съдържат съставки от животински произход. Доказаната в клинични проучвания висока ефикасност на продуктите, прави марката frei öl една от най-качествените, но и една от най-известните в областта на грижата за кожата. Историята на фирмата започва през петдесетте години на миналия век в аптеката на Валтер Бухон. Той разработил масло против стрии за жена си и скоро след това патентовал технологията за неговото производство.

Поглезете се и Вие с проверените във времето продукти. Дали ще изберете легендарното стягащо масло за тяло frei öl, подхранващото масло frei öl, или крема frei öl, със сигурност ще получите красива, идеално хидратирана и подхранена кожа.

пълен текст скрий текста