FOREOIssa™ Mini резервни глави за революционна звукова четка за зъби

FOREO Issa™ Mini резервни глави за революционна звукова четка за зъби
FOREO Issa™ Mini резервни глави за революционна звукова четка за зъби
Mango Tango

BLACK
FRIDAY
Допълнителна отстъпка от 20% с код SUMMER
Въведете кода в кошницата.
Отстъпката не важи за продукти на промоция или в разпродажба.
BLACK
FRIDAY
Код: FOR0040 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка при поръчки на продукти от категория Майка и дете над 30 лв.

Описание FOREO Issa™ Mini
Характеристика

Описание:
Резервна глава за четките за зъби FOREO ISSA™ mini. Главата на четката се състои от мека и гъвкава силиконова четина, която не поврежда венците и зъбите. Тя е идеална както за детския по-фин зъбен емайл, така и за хора с чувствителни венци.

Тя е изработена от бързосъхнещ, непорест и гладък силикон, който е устойчив на образуването на бактерии с до 10 000 по-малко от обикновената найлонова четка за зъби. Главата трябва да се сменя два пъти годишно.  Почистващата глава за четката FOREO ISSA™ mini се предлага в няколко цвята, изберете своя собствен.

Реакции:

  • премахва зъбната плака
  • предотвратява образуването на зъбен камък и кариеси
  • подходяща за детски зъби
  • не дразни чувствителните зъби и венци.
  • нежно масажира венците

Как да ползваме:
Поставете новата сменяща глава върху четката за зъби FOREO ISSA™ mini. Нанесете любимата си паста за зъби върху четката за зъби и я включете. Измийте зъбите си по същия начин както с обикновена ръчна четка за две минути. Изплакнете устата си с вода.

Характеристика

Тип захранване
незареждащ се

За марката FOREO

FOREO въвежда нов стандарт за красота и здраве в областта на грижата за лицето. Философията на марката се основава на убеждението, че ако човек се чувства прекрасно, то тогава той изглежда прекрасно. Революционната система за почистване на лицето FOREO LUNA™, която тази шведска фирма разработва през 2013 година, ви позволява да изживеете това усещане многократно.

Почистващите звукови четки за зъби FOREO са изработени от хипоалергенен непорьозен силикон, който гарантира високо ниво на хигиена. Повечето от 8 000 звукови импулса за минута и уникалният дизайн са гаранция за дълбоко и щадящо почистване на кожата. След всяка употреба вашето лице ще бъде по-чисто, по-гладко и по-лъчезарно.

Можете да избирате от широка гама продукти. Основната версия FOREO LUNA се допълва например от FOREO LUNA 2 с anti-aging ефект, компактната FOREO LUNA mini 2, тази за пътуване LUNA go или най малката LUNA play. Популярни са и четката за зъби FOREO ISSA и уредът за масаж около очите FOREO IRIS.

Продуктите FOREO са подходящи за различни типове кожа и са достъпни в много цветови и игриви варианти. Изберете и вие своя!

Оценка FOREO Issa™ Mini