FlosLek Laboratorium Arnica успокояващ гел за лице и тяло

FlosLek Laboratorium Arnica успокояващ гел за лице и тяло
FlosLek Laboratorium Arnica успокояващ гел за лице и тяло
50 мл.
5,40лв.

Код: FLL0657 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 15.06.2021 г.

Описание FlosLek Laboratorium Arnica
Характеристика

Гелът за тяло FlosLek Laboratorium Arnica се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.

Характеристики:

  • предотвратява изсушаване на кожата
  • бързо се абсорбира и веднага изсъхва

Начин на употреба:
Прилагайте върху проблемните места и с лек масаж втрийте в кожата. Колкото повече време отделяте на масажа по засегнатите места, толкова по-видими ще бъдат резултатите.

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна
Тип кожа
чувствителна
Ефект
успокояване, против зачервяване

За марката FlosLek Laboratorium

Полската козметична марка FlosLek Pharma е основана през 1994 г. Специализира се в дермокозметиката и е предназначена за третиране на проблемната кожа, която изисква особена грижа. Всички продукти, които предлага са тествани в акредитирани лаборатории под наблюдението на дерматолози, за употребата на продукти за чувствителна кожа със склонност към алергии. Марката произвежда продукти с високи качество и ефективност с уникални свойства при нанасяне. Козметиката на FlosLek е основана на дългогодишните опити и модерните технологии, които използват натурални съставки и са безопасни не само за потребителите, но и за природата като цяло. Третирайте кожата си с козметични продукти, които я разбират!  

Оценка FlosLek Laboratorium Arnica