FireFly SpongeBob четка за зъби за деца с поставка софт

 • FireFly SpongeBob четка за зъби за деца с поставка софт
   още

  Варианти FireFly SpongeBob

  • FireFly SpongeBob четка за зъби за деца с поставка софт  четка за зъби за деца с поставка софт 

   Tози продукт не е в наличност


   Код: FIF0008

  Нагоре

  За марката FireFly

  Оценка

  Лесен за нанасяне

  Козметично качество

  Удовлетвореност от резултата

  > FireFly е марка детски четки за зъби, чиито създател е д-р Фреш от САЩ. Този основен продукт на компанията помага на децата по целия свят по един забавен начин да се приспособят към добрите навици за хигиена на устната кухина. Разработката и производството винаги са съпроводени от предварителен диалог с децата и семействата им, на чиито нужди и изисквания се стреми да отговори компанията.

  Фирмата зарежда началните училища в САЩ и различни състезания, и въз основа на резултатите черпи информация за по-нататъшни иновации. Децата по този начин получават неспиращо вдъхновение, а техните откритост и въображение са неизчерпаеми.

  FireFly не предлага само продукти, предназначени за хигиена на устната кухина, но се опитва да образова широката общественост и осигурява достъпни продукти за ежедневна употреба. Много внимание се отделя и на опаковките, изобразяващи популярни анимационни герои като Hello Kitty, Angry Birds и други.

  Нагоре

  Оценка FireFly SpongeBob

  Какво е Вашето мнение за продукта FireFly SpongeBob?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  С изпращането давате съгласието си за обработването на лични данни с цел обработване и изображение на оценка на продукти от компания Notino s.r.o. За повече информация виж принципи за обработване на лични данни.

  Menu