Ferrari Ferrari Red тоалетна вода за мъже

Ferrari Ferrari Red тоалетна вода за мъже 125 мл.
Ferrari Ferrari Red тоалетна вода за мъже 125 мл.
125 мл.

Код: FER0074 | Този продукт не е в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

Описание Ferrari Ferrari Red
Състав

Насладете се на дива езда с мъжката тоалетна вода Ferrari Ferrari Red . Опитайте   адреналина на бързото и яростно шофиране. Това е идеалното място за хора, които не се страхуват да покажат своята любов и страст към бързите коли и мотори. Те са енергични, обичат да надминават своите граници и да гонят своите цели.

Тоалетната вода Ferrari Ferrari Red Men  се състои от есенции на бергамот , портокал, мента и върбинка , която Ви зарежда напълно и освежава . В сърцето на тази тоалетна вода е скрит жасмин, здравец, ирис и кедрово дърво . Базата е допълнена от ванилия и мускус. Ароматът е изпълнен с освежаваща интоксикация, към които се добавят цветни есенции и аромати на ванилия.

Ароматът е подходящ за хора от всички възрасти , които обичат да се отдават на малко адреналин. Можете да го носите по цял ден, през всеки сезон и никога няма Ви разочарова . Поръчайте го тук, в нашия онлайн магазин и покажете на света , че имате стил и сте ригинални . Бутилката носи цветовете на световно известния производител на автомобили Ferrari . Мъжка Тоалетна вода Ferrari Ferrari Red излиза на пазара през 1996 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Ароматни

За марката Ferrari

Марката Ferrari със сигурност не е нужно да се представя дълго. Интересно е, че основателят й - Енцо Ферари - първоначално не е имал намерение да продава нищо. Компанията Scuderia Ferrari възниква през 1929 г. единствено с целта да спонсорира аматьорските автомобилни състезатели. По-късно обаче Енцо, под натиска на обстоятелствата, (с финансовата подкрепата на тима Scuderia било много трудно), трябвало да започне да произвежда висококачествени спортни и леки автомобили.
Днес Ferrari предлага пъстра гама продукти - електроника, облекла, модни и други аксесоари и не на последно място луксозна козметика. Едва ли ще изненада някого, че по-голямата част е предназначена за мъже.
Парфюмите Ferrari ще се оценят от всички, които обичат адреналина, аромата на изгорели гуми и скоростта. Първият от тях - Ferrari Black - е представен през 1999 г. и жъне небивал успех. Важен принос за това е приписан на факта, че докато само най-богатите могат да си позволят спортните автомобили Ferrari, парфюмът е ценово по-достъпен - и така придава на своите притежатели чувство за уникалност. Следват нови сполучливи парфюми, като Ferrari No. 1, Ferrari Racing, дамският Passion и други.
Ferrari може да се похвали, че си сътрудничи с известните парфюмеристи Алберто Морилас, Александра Карлин, Карин Дубройл и Бернард Елена. Специално трябва да споменем дизайна на флаконите, които са украсени от днес вече култовия знак на изправения на задни крака кон. Той има доста интересно минало – бил нарисуван на фюзелажа на неговия самолет от самия граф Франческо Барака, легендарен щурмови пилот през Първата световна война. През двадесетте години на миналия век Енцо Ферари се среща с неговите родителите, които му позволяват да го ползва.
За пълнота нека добавим, че освен парфюмите, сред козметичните продукти на Ferrari ще намерите също душ гелове, лосиони и балсами за след бръснене и дезодоранти. Интересни са и ценово изгодните подаръчни комплекти.
Марката Ferrari ще се хареса от всички, които търсят ексклузивни, но едновременно не много скъпи продукти, принадлежат към ентусиазираните привърженици на ревящите двигатели и желаят да изтъкнат своята мъжественост.

Оценка Ferrari Ferrari Red