Ferrari Ferrari Red

тоалетна вода тестер за мъже 125 мл.

Ferrari Ferrari Red тоалетна вода тестер за мъже 125 мл.
Ferrari Ferrari Red тоалетна вода тестер за мъже 125 мл.
Ferrari Ferrari Red тоалетна вода тестер за мъже 125 мл.
тоалетна вода тестер за мъже 125 мл.

Код: FER0200 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Ferrari Ferrari Red
тоалетна вода тестер за мъже 125 мл.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Ferrari Ferrari Red

Насладете се на дива езда с мъжката тоалетна вода Ferrari Ferrari Red . Опитайте   адреналина на бързото и яростно шофиране. Това е идеалното място за хора, които не се страхуват да покажат своята любов и страст към бързите коли и мотори. Те са енергични, обичат да надминават своите граници и да гонят своите цели.

Тоалетната вода Ferrari Ferrari Red Men  се състои от есенции на бергамот , портокал, мента и върбинка , която Ви зарежда напълно и освежава . В сърцето на тази тоалетна вода е скрит жасмин, здравец, ирис и кедрово дърво . Базата е допълнена от ванилия и мускус. Ароматът е изпълнен с освежаваща интоксикация, към които се добавят цветни есенции и аромати на ванилия.

Ароматът е подходящ за хора от всички възрасти , които обичат да се отдават на малко адреналин. Можете да го носите по цял ден, през всеки сезон и никога няма Ви разочарова . Поръчайте го тук, в нашия онлайн магазин и покажете на света , че имате стил и сте ригинални . Бутилката носи цветовете на световно известния производител на автомобили Ferrari . Мъжка Тоалетна вода Ferrari Ferrari Red излиза на пазара през 1996 година.

Състав

база
ванилия
глава
бергамот, върбинка, мента, портокал
сърце
жасмин, здравец, ирис, кедър
Вид аромат
Ароматни

За марката Ferrari

Марката Ferrari със сигурност не е нужно да се представя дълго. Интересно е, че основателят й - Енцо Ферари - първоначално не е имал намерение да продава нищо. Компанията Scuderia Ferrari възниква през 1929 г. единствено с целта да спонсорира аматьорските автомобилни състезатели. По-късно обаче Енцо, под натиска на обстоятелствата, (с финансовата подкрепата на тима Scuderia било много трудно), трябвало да започне да произвежда висококачествени спортни и леки автомобили.
Днес Ferrari предлага пъстра гама продукти - електроника, облекла, модни и други аксесоари и не на последно място луксозна козметика. Едва ли ще изненада някого, че по-голямата част е предназначена за мъже.
Парфюмите Ferrari ще се оценят от всички, които обичат адреналина, аромата на изгорели гуми и скоростта. Първият от тях - Ferrari Black - е представен през 1999 г. и жъне небивал успех. Важен принос за това е приписан на факта, че докато само най-богатите могат да си позволят спортните автомобили Ferrari, парфюмът е ценово по-достъпен - и така придава на своите притежатели чувство за уникалност. Следват нови сполучливи парфюми, като Ferrari No. 1, Ferrari Racing, дамският Passion и други.
Ferrari може да се похвали, че си сътрудничи с известните парфюмеристи Алберто Морилас, Александра Карлин, Карин Дубройл и Бернард Елена. Специално трябва да споменем дизайна на флаконите, които са украсени от днес вече култовия знак на изправения на задни крака кон. Той има доста интересно минало – бил нарисуван на фюзелажа на неговия самолет от самия граф Франческо Барака, легендарен щурмови пилот през Първата световна война. През двадесетте години на миналия век Енцо Ферари се среща с неговите родителите, които му позволяват да го ползва.
За пълнота нека добавим, че освен парфюмите, сред козметичните продукти на Ferrari ще намерите също душ гелове, лосиони и балсами за след бръснене и дезодоранти. Интересни са и ценово изгодните подаръчни комплекти.
Марката Ferrari ще се хареса от всички, които търсят ексклузивни, но едновременно не много скъпи продукти, принадлежат към ентусиазираните привърженици на ревящите двигатели и желаят да изтъкнат своята мъжественост.

Menu