Eveline Cosmetics Nail Therapyбалсам за нокти 8 в 1

1×
Eveline Cosmetics Nail Therapy балсам за нокти 8 в 1
Eveline Cosmetics Nail Therapy балсам за нокти 8 в 1
новата версия не съдържа формалдехид 12 мл.
5,90лв

Код: EVE0836 | В наличност
1
Подарък за вас
При поръчка над 90 лв. можете да изберете за подарък от кошницата една от кутиите Discovery Box, пълна с парфюмни и козметични хитове.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 1.06.2020 г.
Лично получаване
петък 29.05.2020 г.

Описание на продукта Eveline Cosmetics Nail Therapy
Характеристика

Балсамът за нокти 8 в 1 Eveline Cosmetics Nail Therapy предлага ефикасна помощ при регенерация на увредени и чупливи нокти. Ефикасно възстановява ноктите и подобрява еластичността им и устойчивостта им срещу механично увреждане. Предпазва от напукване, чупене и цепене на ноктите. Придава блясък на изтощените и увредени нокти.

Характеристики:

  • ефикасно регенерира и възстановява ноктите
  • подобрява еластичността и устойчивостта на ноктите срещу механично повреждане
  • защитава от напукване, чупене и цепене на ноктите
  • придава блясък на изтощените и повредени нокти

Начин на употреба:
1-вия ден нанесете върху увредените нокти един слой балсам. 2-рия ден нанесете върху него втори слой, а 3-тия ден последния трети слой. Не се притеснявайте, че слоевете ще се отлепят. След 3 дни отстранете всички нанесени слоеве и повторете процедурата.

Характеристика

Ефект
подхранване

За марката Eveline Cosmetics

Eveline Cosmetics - качество за всеки. Eveline Cosmetics е основана през 1983 г. и днес принадлежи сред най-големите производители на козметика в Полша. За около три десетилетия присъствие на пазара, тази марка се е разпространила в повече от 70 държави по цял свят.
Клиентите на Eveline Cosmetics може да избират от богатото предложение на декоративна козметика и продукти за грижа за лице и тяло. Марката е спечелила доверието им с високото качество, придобито от дългогодишен опит и същевременно с приемливите цени.
Част от философията на тази марка е бързото реагиране на новите писаци на модата и идеята, че най-важното нещо е човек да си подбере за себе правилната козметика. Затова в Eveline Cosmetics се стараят да удовлетворят нуждите на киентите и възлагат усилие всеки да си намери в тяхното предложение подходящия за него продукт.
Eveline Cosmetics означава иновация, професионализъм и гаранция на ефективност в комбинация с приятелски подход и достъпни цени.

Оценка Eveline Cosmetics Nail Therapy