Estée LauderWhite Linen подаръчен комплект (за жени )

Estée Lauder White Linen подаръчен комплект (за жени )
Estée Lauder White Linen подаръчен комплект (за жени )

Код: EST11626 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода за жени 60 мл. + тоалетно мляко за тяло 100 мл.

Подарък за вас
С всяка поръчка на продукти Estée Lauder над 120 лв можете да изберете парфюм или козметичен комплект като подарък от кошницата. Като бонус, при покупка на новия Double Wear Sheer, ще получите мини спирала Estée Lauder Sumptuous 2.8 мл.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Estée Lauder White Linen
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Estée Lauder White Linen , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода за жени 60 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 100 мл.

Характеристики:

  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • специална коледна серия
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата

Състав

Вид аромат
Цветни, Алдехидни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Estée Lauder

Козметиката Estée Lauder носи името на своята основателка, която през 20 век предизвика истинска революция в света на красотата. Estée Lauder (Есте Лаудер), племенница на фармацевт, още през младежките си години се интересува от производство на козметика и скоро създава своя първи крем за лице. През 1946 година тя започва да продава собствените си Estée Lauder продукти.

Марката Estée Lauder е изградена с всеотдайност, упоритост и страст. Estée често посещава салоните за красота по цял Ню Йорк и започва да просперира благодарение на индивидуалните препоръки към отделните клиенти, а продуктите за грижа за лицето Estée Lauder скоро спечелват слава.

Малкият бизнес постепенно се превръща във водеща марка от международен мащаб. Емблематичният грим Estée Lauder днес е неразделна част от козметичния несесер на много жени, а кремът за лице Estée Lauder, благодарение на луксозните съставки и научния подход, е най-доброто, което можете да дарите на лицето си. Философията на марката Estée Lauder е напълно елементарна – всяка жена може да изглежда красива, независимо от възрастта.

Оценка Estée Lauder White Linen