Estée Lauder The Smoother основа за минимизиране на порите

2×
Estée Lauder The Smoother основа за минимизиране на порите
Estée Lauder The Smoother основа за минимизиране на порите
30 мл.

Код: EST4574 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Estée Lauder The Smoother
Характеристика

Красивият грим започва с красивата кожа. Основата за грим за намаляване на порите Estée Lauder The Smoother ще подготви кожата на лицето ви за нанасяне на фон дьо тен и ще ѝ придаде безупречен вид. Ненатоварващите съставки оптично намаляват порите и размиват всички несъвършенства по кожата, включително фините линии. Фон дьо тенът ви никога не е изглеждал по-добре.

Характеристики:

  • основа за изглаждане на кожата преди нанасяне на фон дьо тен
  • оптично подобрява вида на порите и несъвършенствата
  • оставя кожата подхранена и защитена

Съставки:

  • кайсиево олио – грижи се за кожата и я предпазва от загуба на влажност

Начин на употреба:
Най-напред използвайте върху кожата си своята любима хидратираща грижа, а след това нанесете равномерно основата. После можете да продължите с фон дьо тен или да заложите на естествения вид.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката Estée Lauder

Козметиката Estée Lauder носи името на своята основателка, която през 20 век предизвика истинска революция в света на красотата. Estée Lauder (Есте Лаудер), племенница на фармацевт, още през младежките си години се интересува от производство на козметика и скоро създава своя първи крем за лице. През 1946 година тя започва да продава собствените си Estée Lauder продукти.

Марката Estée Lauder е изградена с всеотдайност, упоритост и страст. Estée често посещава салоните за красота по цял Ню Йорк и започва да просперира благодарение на индивидуалните препоръки към отделните клиенти, а продуктите за грижа за лицето Estée Lauder скоро спечелват слава.

Малкият бизнес постепенно се превръща във водеща марка от международен мащаб. Емблематичният грим Estée Lauder днес е неразделна част от козметичния несесер на много жени, а кремът за лице Estée Lauder, благодарение на луксозните съставки и научния подход, е най-доброто, което можете да дарите на лицето си. Философията на марката Estée Lauder е напълно елементарна – всяка жена може да изглежда красива, независимо от възрастта.

Оценка Estée Lauder The Smoother2