eShave White Tea крем за бръснене

eShave White Tea крем за бръснене
eShave White Tea крем за бръснене
118 мл.

Код: ESH00072 | Този продукт не е в наличност

Описание eShave White Tea
Характеристика

Продуктът за бръснене eShave White Tea гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.

Характеристики:

  • позволява лесно бръснене
  • хидратира и не изсушава кожата
  • лесно плъзгане на самобръсначката по кожата
  • приятно освежава

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката eShave

Марката eShave прави бръсненето на мъжете по-приятно по целия свят. Дружеството eShave е основано през 1996 година от амбициозната бизнесдама Даниел Малка, която при посещение в Лондон е удивена от високото ниво на местните бръснарски услуги. Това я вдъхновява да създаде уникална продуктова линия, произлизаща от традиционната концепция на мокрото бръснене и съобразена с модерния мъж на 21-ви век. Всичко е изградено на три важни стъпки от специална програма за бръснене, която успява да създаде комфорт от бръсненето на всеки мъж в уюта на неговия дом.

Самобръсначките и четките за бръснене eShave са произведени от най-качествени материали и уникалният им дизайн е неповторимо изделие на изкуството. Кремовете за бръснене eShave имат много приятни аромати и текстури, създадени с използване на висококачествени съставки. Всички продукти за бръснене eShave се произвеждат в съответствие с изискванията за опазване на околната среда, не съдържат сулфати, опаковките са екологично чисти и са подходящи и за вегани.

Оценка eShave White Tea