Escada Summer Festival подаръчен комплект за жениI.

Escada Summer Festival подаръчен комплект за жени  I.
Escada Summer Festival подаръчен комплект за жени  I.

Код: ESC01743 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода 30 мл. + козметична чантичка 1 бр.

Описание Escada Summer Festival
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект Escada Summer Festival със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • ароматът, подарен в комплект, удвоява радостта
  • красива чантичка подарък
  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • лимитирана серия

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 30 мл.
  • козметична чантичка 1 бр.

Състав

Вид аромат
Плодови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Escada

Escada е една от вълшебните концепции в света на модата и ароматите. Glamour look е присъщ на марката и съпровожда всички колекции, от празничните тоалети до съчетания за ежедневно носене. Жената, която се облича от Escada е чувствена, модерно елегантна и притежава свой незаменим стил.

Феноменът, наречен Escada възниква през 1978 г. в Мюнхен и зад неговото възникване стоят съпрузите Wolfgang и Margaretha Ley (Волфганг и Маргарета Лей). Марката е кръстена на името на шампион сред състезателни коне, на когото те залагат и спечелват.

Първият парфюм Escada е представен през 1990 г., а три години по-късно е заложена традицията на сезонните аромати, която става типична за марката. Всяко лято се представя специален Escada аромат в лимитирана серия, който успешно обогатява парфюмерийния пазар. Искрящите и свежи ароматни композиции на парфюмите Escada са очарователни за всички жени, които обичат живота и искат да се наслаждават на всеки миг.

Оценка Escada Summer Festival