Erbario Toscano Home Fragrances подаръчен комплект II.

Erbario Toscano Home Fragrances подаръчен комплект II.
Erbario Toscano Home Fragrances подаръчен комплект II.
подаръчен комплект II.

Код: ERT00230 | Този продукт не е в наличност

Black Pepper aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл. + Smoke Of Opium aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл. + Salis aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.

Описание Erbario Toscano Home Fragrances
Състав

Ароматизирайте дома си или зарадвайте с хубав аромат за дома някой от близките си. Подаръчният комплект Erbario Toscano Home Fragrances _ е гаранция за успех и в двата случая. Правилно подбраният аромат за интериора лесно предизвиква усещане за спокойствие и комфорт и помага за създаване на приятна и уютна обстановка.

Характеристики:

  • пикантен аромат
  • луксозен аксесоар за всеки интериор
  • Може спокойно да се остави без надзор

Комплектът съдържа:

  • Black Pepper aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
  • Smoke Of Opium aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
  • Salis aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект
Видове аромати за дома
дървесен, цветен, билков, пикантен

За марката Erbario Toscano

Марката Erbario Toscano в себе си съчетава италианската традиция и натуралните съставки от Тоскана. Този семеен бизнес е създаден през 1967 г. и от тогава създава висококачествени продукти които имат много благоприятен ефект върху човешките тяло и ум. Марката Erbario Toscano благодарение на творчеството и любовта си към Тоскана е основал Джилдо Бертоци, който още от хлапе обичал да открива тайните на природата и бил влюбен в аромата на италианските пейзажи. Поради тази причина вече в зряла възраст, той решава да осъществи мечтата си и започва да създава уникални аромати и натурална козметика. Първо, обаче, той поема по пътя на експериментирането. Той започва да изучава старите архиви, откриването на местни суровини и методи за преработка, и бил вдъхновен от най-опитните флорентински майстори парфюмеристи. Италианската марка Erbario Toscano е с дълбоко уважение към природата. Продуктите Erbario Toscano не са тествани върху животни и опаковани в съответствие с природата.  

Оценка Erbario Toscano Home Fragrances