Skip to main content

EP LineЛедена приказка Frozen подаръчен комплект (за нокти)

EP Line Ледена приказка Frozen подаръчен комплект (за нокти)
EP Line Ледена приказка Frozen подаръчен комплект (за нокти)

Този продукт не е в наличност | Код: EPL04087

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект EP Line Frozen. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 30 мл.
  • лак за нокти 5 мл.
  • лак за нокти 5 мл.
  • блестящи частици

Характеристики:

  • микс от козметични продукти за ежедневна употреба
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всички малки госпожици

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Състав

Цвят
Прозрачен
Вид аромат
други
Ефект
подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип лак за нокти
бързосъхнещ
Ефект
бляскав

Козметиката EP Line съчетава в себе си забавление и първокласна грижа за тялото. Продуктите на марката EP Line още на пръв поглед лесно се идентифицират по веселите опаковки с мотиви на добре познати анимационни герои, като Смърфовете, Мечо Пух, Барби и Шрек.
Благодарение на своя естествен щадящ състав, козметичните продукти EP Line са подходящи за най-малките деца и тинейджърите. Част от широкия асортимент на марката EP Line са препаратите за чувствителна детска кожа, коса и детски зъби. Много е популярна колекцията детски тоалетни води с фин аромат, които ще бъдат особено оценени от всички малки красавици. В богатият асортимент е помислено и за игривите възрастни, на които марката EP Line предлага душ гелове, пяни за бръснене, дезодоранти и тоалетни води.
Деликатната природна козметика, скрита във веселите опаковки с картинки, е чудесна идея как всекидневната грижа за тялото да се направи приятна за децата и да се промени от непопулярна рутина в забавна игра, пълна с фантазия и приказки. Козметиката EP Line се произвежда в ЕС и продуктите й са надеждни и безопасни. Козметиката EP Line се състои от минимум 95 % натурални съставки и не съдържа парабени и сулфати. Всички продукти EP Line са дерматологично и микробиологично тествани, сертифицирани и отговарят на най-строгите стандарти на ЕС.