Emanuel Ungaro Ungaro Man

тоалетна вода тестер за мъже 90 мл.

Emanuel Ungaro Ungaro Man тоалетна вода тестер за мъже 90 мл.
Emanuel Ungaro Ungaro Man тоалетна вода тестер за мъже 90 мл.
Emanuel Ungaro Ungaro Man тоалетна вода тестер за мъже 90 мл.
тоалетна вода тестер за мъже 90 мл.

Код: EMA0217 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Emanuel Ungaro Ungaro Man
тоалетна вода тестер за мъже 90 мл.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Emanuel Ungaro Ungaro Man

"Ungaro Man" на Emanuel Ungaro е приятен дървесен аромат за мъже. Неповторима свежест, стил и индивидуалност. Такива качества получава мъжът, който използва чудесния парфюм "Ungaro Man". Emanuel Ungaro създава тази славна композиция за харизматичния мъж, който обича модата, грижи се за външния си вид и е самоуверен по природа. Опитайте омайното лятно ухание на неподправена мъжественост, което ще намерите на нашата уебстраница на цени без конкуренция.

Парфюмът "Ungaro Man" притежава приятен стъклен флакон с нетрадиционен дизайн. Модерният външен вид, прозрачно чистото стъкло и бистрата течност вътре извикват представата за свежест, младост и виталност. Елегантната черна кутийка с остри форми говори за качеството и стила на любимата марка "Emanuel Ungaro". Благодарение на великолепния дизайн, приятния аромат и славното име на марката парфюмът "Ungaro Man" е и подходящ първокласен подарък за близък човек.

Не се колебайте и опитайте дървесната свежест, която започва с нежно-деликатни тонове от босилек. Пикантният нюанс след миг е заменен от изключително омайната и съблазнителна нотка тютюн, която ще Ви даде прилив на енергия, решителност и класически чар. Сухото кедрово дърво в заключението се смесва с останалите съставки и от него остава само лек дъх на дървесина. Макар че става дума за свежа композиция, подходяща за топло време, не бива да се притеснявате от малка издръжливост. Точно обратното. Марката "Emanuel Ungaro" доказва, че създава качествени и дълготрайни аромати без изключение.   

Изключителна личност в модния свят, Emanuel Ungaro съчетава неповторимия италиански стил с прочутия френски чар. Творчеството му включва и мъжки, и дамски аромати, които са известни с оригиналността си и с качествените съставки. Парфюмите "Emanuel Ungaro" ще Ви отведат в света на ексклузивното, където индивидуалният поглед към света се съчетава с изтънчен стил. Всички аромати на тази марка не залагат само на показността и лукса, сред тях ще намерите и приятна елегантност, подходяща за всекидневието.

Един от тях е и парфюмът "Ungaro Man". Неповторимата свежест, която по-късно се заменя от съблазнителен дървесен аромат, отива на мъже, които водят активен начин на живот и не искат да правят компромиси. За самоуверените, природно харизматични и очарователни мъже "Ungaro Man" е единствен и неповторим!

Състав

база
кедър
глава
босилек
сърце
тютюн
Вид аромат
Ароматни

За марката Emanuel Ungaro

Парфюми Emanuel Ungaro | Emanuel Ungaro – През 1993 година се ражда в Франция на италианските родители които избягали от своята родна земя, днес добре познатият моден дизайнер Emanuel Ungaro.  Още като дете той се научава ди шие като своят баща. На 22 годишна възраст той се премества в Париж, където след три години по късно започнал да проектира за Cristóbal Balenciag, в следващите години работил за André Courrège и през 1965 г. той основава свой моден дом в Париж заедно с Sonjou Knapp и Brunem Fassio.  Собствени модни колекции и първъят бутик  са създадени през 1968 г.  Първият парфюм Emanuel Ungaro се казвал Diva и бил презентиран през 1983г.  След това превържениците на модният дизайнер се радвали на още други парфюми с именования Senso, Ungaro и  Emanuel Ungaro for Men. През 1996 г. фирмата се придружава към марката Salvatore Ferragamo и в съдействие с фирмата Bulgari се раждат още други парфюми.  Парфюмите на Emanuel Ungaro са обичани благодарение на модерният и свеж аромат. Нови парфюми Emanuel Ungaro се появяват през 2008 г. благодарение на колективната работа с фирмата Avon.

 

Menu