Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment възстановяващ грижа за освежаване и изглаждане на кожата

Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment възстановяващ грижа за освежаване и изглаждане на кожата
Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment възстановяващ грижа за освежаване и изглаждане на кожата
Препоръчителна цена на дребно
316,20лв.

Спестете 15%
4 x 10 мл.
266,90лв.

Код: ELA06163 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Можете да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно от кошницата, при направена поръчка над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 27.07.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 27.07.2021 г.

Описание Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment
Характеристика

Достатъчни са 4 седмици и кожата ви ще бъде видимо по-сияйна, гладка и с младежки вид. Възстановяващата грижа за озаряване и изглаждане на кожата Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment е създадена за жените над 45 години. Защото в тази възраст се наблюдава значително забавяне на обновяването на кожните клетки.

Възстановяващата грижа Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment носи резултати, изразяващи се в по-сияйна кожа, още през първата седмица. През следващите фази се добавят редуциране на линиите и бръчките, минимизиране на порите, уеднаквяване на тона и видимо по-младежки вид.

Характеристики:

 • 4-седмична грижа за видимо по сияйна и гладка кожа с младежки вид
 • възстановява кожата и я избавя от мъртвите кожни клетки
 • редуцира бръчките и фините линии, свива разширените пори
 • овлажнява кожата и укрепва кожната бариера
 • предпазва кожата от свободните радикали
 • изравнява тона на кожата
 • подсилва кожата

Съставки:

 • хидрокси киселини – нежно отлепят мъртвите кожни клетки
 • идебенон – предпазва новите кожни клетки от увреждане от свободните радикали
 • клинично и дерматологично тестван

4 фази на процеса:

 • 1-ва седмица – възстановяване на сияйността на кожата
 • 2-ра седмица – видимо намаляване на фините линии и порите
 • 3-та седмица – видимо редуциране на дълбоките линии
 • 4-та седмица – изравняване на тона на кожата, кожата има младежки вид

Начин за нанасяне:
Използвайте всяка вечер в продължение на 28 дни. Винаги нанасяйте грижата върху почистена кожа. Започнете със шишенце номер 1. Преди употреба натиснете капачето, за да се освободи активното вещество и леко разклатете. След това сменете капачето с пипета. Поставете количеството от една пълна пипета върху дланите си и после нанесете върху лицето. Изчакайте 20 минути, после можете да продължите с друга грижа за лице. След 7 дни винаги започвайте с ново шишенце.

Характеристика

Тип кожа на лицето
бръчки и зряла кожа
Ефект
anti-age, озаряване, повдигане, минимизиране на порите, уеднаквяване, предпазва от външните влияния
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката Elizabeth Arden

Парфюми Elizabeth Arden | козметика Elizabeth Arden - право на красота. Американската марка парфюми и козметика Elizabeth Arden е основана през 1910 г. от канадско-американската бизнесдама Флорънс Найтингейл Греъм и й дала името, което тя самата използвала в търговията.
Елизабет Арден, бизнесдама, съветник в областта на красотата и борец за правата на жените, е и до днес вдъхновение за жените по целия свят. Забележителната история на нейната марка започва със създаването на първия салон на Пето Авеню в Ню Йорк по време, когато жените много рядко се ангажират в бизнеса, и дори ползването на грим не е било обикновено нещо. По време на Втората световна война тя създава козметика за жените, служещи в армията и през 1946 г. става една от първите жени, които се появяват на корицата на списанието Time.
Елизабет Арден е сред първите, които прилагат научни иновации в козметичната промишленост и става известна по целия свят, благодарение на своя холистичен подход към красотата. Още през 20-те години призовава жените да хидратират кожата си, да избягват прекомерно излагане на пряка слънчева светлина и всеки ден да практикуват йога. Елизабет, която доживява до над 80 години и почива в Ню Йорк през 1966 г., е била наистина изключителна жена и тя предава много от своите уникални качества на своята световно призната марка.
Елизабет Арден е с убеждението, че красотата не е в натрупването на грим, а в интелигентния синтез на науката и природата. Козметичните продукти на марката се стремят да подпомагат кожата, не да я маскират. Марката Elizabeth Arden въвежда в козметичната промишленост цяла поредица основни нововъведения, към които принадлежат например декоративната козметика за очи и козметичните продукти в пакет за пътуване.
Продуктите за грижа за кожата и тялото, широката гама декоративна козметика и ароматите на марката Elizabeth Arden носят в себе си и до днес неуморимия, иновативен дух на основателката си, отдаден на достигане на възможно най-високо качество. Не случайно сред славните имена, сътрудничещи с марката се открояват Жаклин Кенеди, Мерилин Монро и Марлене Дитрих.
Към най-известните продукти на Elizabeth Arden принадлежат Eight Hour Cream, който предпазва и лекува суха, напукана и раздразнена кожа, или парфюма 5th Avenue за жени, с изтънчен стил, интелигентност, елегантност и успешност.
Марката Elizabeth Arden прави всеки един от дните на жените по цял свят по-красив и по-самоуверен със своята широка гама козметични продукти, които гарантират не само най-високо качество, но и уникален дух.
„Всяка жена има право да е красива“ (Елизабет Арден).

Оценка Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment