Elasti-Q Acidum Folicum фолиева киселина за здравословна бременност

Elasti-Q Acidum Folicum фолиева киселина за здравословна бременност
Elasti-Q Acidum Folicum фолиева киселина за здравословна бременност
30 бр.

Код: ELQ1726 | Този продукт не е в наличност

Характеристика

Вид опаковка
таблетки
По предназначение
Подкрепа на вътрешното здраве, Имунитет

За марката Elasti-Q

p>Фирма Elasti-Q предлага висококачествени козметични продукти и хранителни добавки, които са фокусирани върху превенция и регенерация на стриите. Тази марка съществува на пазара повече от 10 години и заради нейните изключителни ефекти е особено популярна сред бременни и раждали жени, които използват козметика Elasti-Q успешно като ефективна превенция срещу грозни стрии.
Козметика Elasti-Q е с високо съдържание на еластин и хиалуронова киселина, която има много положителен ефект върху устойчивостта на кожата. Продукти Elasti-Q се препоръчва да бъдат прилагани върху уязвимите части на тялото- корема, хълбоците, бедрата, ханша и гърдите.
Козметика и хранителни добавки Elasti-Q са подходящи не само за употреба по време на бременност и след раждане, но също така работят и за регенериране на стриите, причинени от резки промени в телесното тегло или по време на бързия растеж на мускулите при спортисти. Съставът на продукти Elasti-Q е естествен, без съдържание на оцветители, консерванти и парафин.

Оценка Elasti-Q Acidum Folicum