Eisenberg J’OSE парфюмна вода за мъже

5×
Eisenberg J’OSE парфюмна вода за мъже
Eisenberg J’OSE парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
100 мл.
255,00лв.

Код: EIS0139 | в наличност повече от 3 бр.
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
Подарък за вас
При поръчка на продукти Eisenberg за над 150 лв ще получите подарък 5 мл крем против бръчки.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание Eisenberg J’OSE
Състав

Преодолейте бариерите и се осмелете да следвате целта си. Култовата парфюмна вода Eisenberg J’OSE Homme е стилна, провокативна, следователно наистина незабравима. Есенциите на аромата създават атмосфера и емоции, които трайно ще се запишат в подсъзнанието ви.

  • култов и неподвластен на времето дървесен аромат
  • за смелите мъже, които следват целта си
  • пуснат през 2000 г. като първия мъжки аромат Eisenberg

Състав на аромата
Откликнете на зова на съблазнителния и загадъчен връх на аромата Eisenberg J’OSE Homme, изтъкан от нотки на бергамот и лимон с жасмин и мента. В сърцето се проявяват нотки на лавандула и пелин на фона на приятно кафе мока. Силната сгряваща основа ще ви отведе на пътека, на която се срещат пачули, мъх и сандалово дърво с мускус, ванилия, бобова тонка и акорди на амбра.

История на аромата
J’OSE е първото ароматно начинание на Жозе Айзенберг. Тази култова модерна парфюмна вода е създадена през 2000 г. и отразява характера на своя създател: винаги дързък!

Ароматът също така отразява началото на интимна връзка между изкуството и парфюма, изразена чрез снимка, картина и стихотворение. Това е характерно за цялата колекция. Названието е игра на думи с името на автора, като същевременно препраща към френската дума „oser“, което означава „осмелявам се“.

Смелост излъчва и снимката на чувствена жена, пушеща лула, върху кутията. С триумфалната си усмивка тя провокира света на мъжете, а целият мотив въплъщава както личността на Жозе Айзенберг (José Eisenberg), така и самия аромат. Провокативен, богат и триумфален.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, жасмин, мента, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лавандула, кафе, пелин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, ванилия, мускус, кехлибар, сандалово дърво, зърна от тонка, мъх
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Eisenberg

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представлява съчетание на красотата и съвършенството, неподвластни на времето. Тя носи името на основателя си Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който с творческия си интерес и безкомпромисно отношение е вдъхнал на марката живот, страст и истинска чувственост.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато през 2000 г. основава своя собствена марка за красота, той създава свят, в който двете му големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни натурални съставки, луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто злато и, не на последно място, патентования комплекс Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при профилактиката и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на мечтите на твореца. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също така драгоценна, както и емоциите, които събужда.

Оценка Eisenberg J’OSE5