Edwin Jagger Silver Tip Ebony четка за бръснене

Edwin Jagger Silver Tip Ebony четка за бръснене
Edwin Jagger Silver Tip Ebony четка за бръснене
размер Large

Код: EDW00377 | Този продукт не е в наличност

Описание Edwin Jagger Silver Tip Ebony

Четката за бръснене Edwin Jagger Silver Tip Ebony е ръчно изработена от сребърна козина на язовец. Тя ще ви помогне да направите богата пяна и гарантира истински комфортно бръснене на лицето.

Характеристики:

  • представлява незаменима част от принадлежностите за традиционно бръснене
  • с продуктите за бръснене създава богата пяна
  • удобно се държи в ръката

Материал:

  • четина от козина на язовец
  • дръжка в имитация на черен абанос

Начин на употреба:
Потопете четката в топла вода и с кръгови движения разпенете сапуна или друг продукт за бръснене. След това с помощта на четката нанесете получената пяна равномерно по лицето. След употреба обилно изплакнете с топла вода и оставете да изсъхне в окачена позиция.

За марката Edwin Jagger

Британската марка Edwin Jagger е един от водещите производители на принадлежности за мокро бръснене. Компанията е основана през 1988 година в Шефилд като малка семейна фирма, която с течение на времето става глобален лидер в областта на мъжкото бръснене. Зад всеки нов продукт стои самият основател на марката Нийл Джагър, който разработва продуктите си прецизно до последния детайл.

Марката Edwin Jagger комбинира традиционния английски стил с модерните технологии и е първата британска производствена компания, която внедрява специална система от ножчетата в самобръсначките си. Самобръсначките Edwin Jagger се отличават с висококачествени материали, висока функционалност, ефективност и удобна употреба.

Оценка Edwin Jagger Silver Tip Ebony