Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome четка за бръснене

Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome четка за бръснене
Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome четка за бръснене

Код: EDW00380 | Този продукт не е в наличност

Описание Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome

Четката за бръснене Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome е подходяща предимно за мъже с по-твърда брада. Изборът на качествени материали като влакна от козина на язовец и полираната хромирана дръжка превръщат бръсненето в истинско изживяване.

Характеристики:

  • създава пяна за бръснене и я нанася удобно
  • необходима принадлежност за традиционното бръснене

Материал:

  • обща височина – 116 mm; височина на дръжката – 62 mm; диаметър на четината – 17 mm
  • хромирана дръжка за удобно захващане
  • ръчно произведена от четина на язовец

Начин на употреба:
С четката, намокрена в гореща вода, разпенете сапун за бръснене. След това равномерно нанесете пяната върху лицето. След употреба изплакнете четката под гореща вода и в окачено състояние я оставете да изсъхне напълно.

За марката Edwin Jagger

Британската марка Edwin Jagger е един от водещите производители на принадлежности за мокро бръснене. Компанията е основана през 1988 година в Шефилд като малка семейна фирма, която с течение на времето става глобален лидер в областта на мъжкото бръснене. Зад всеки нов продукт стои самият основател на марката Нийл Джагър, който разработва продуктите си прецизно до последния детайл.

Марката Edwin Jagger комбинира традиционния английски стил с модерните технологии и е първата британска производствена компания, която внедрява специална система от ножчетата в самобръсначките си. Самобръсначките Edwin Jagger се отличават с висококачествени материали, висока функционалност, ефективност и удобна употреба.

Оценка Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome