Edwin Jagger Best Badger Light Horn четка за бръснене

Edwin Jagger Best Badger Light Horn четка за бръснене
Edwin Jagger Best Badger Light Horn четка за бръснене
размер Medium

Код: EDW00376 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Edwin Jagger Best Badger Light Horn

Ръчно произведената четка за бръснене Edwin Jagger Best Badger Light Horn ще се превърне в незаменима част от вашите принадлежности за бръснене и ще придаде на този грижовен ритуал докосване до лукса.

Характеристики:

  • помага за създаване на богата пяна, гарантираща гладко бръснене
  • идеално средство за бръснене по традиционния начин
  • подходяща за мъже с твърда брада

Материал:

  • изработена с влакна от козина на язовец
  • дизайнът на дръжката имитира рог

Начин на употреба:
Потопете четката в топла вода и с кръгови движения разпенете сапуна или друг продукт за бръснене. След това нанесете получената пяна с помощта на четката равномерно по лицето. След употреба обилно изплакнете с топла вода и оставете да изсъхне в окачена позиция.

За марката Edwin Jagger

Британската марка Edwin Jagger е един от водещите производители на принадлежности за мокро бръснене. Компанията е основана през 1988 година в Шефилд като малка семейна фирма, която с течение на времето става глобален лидер в областта на мъжкото бръснене. Зад всеки нов продукт стои самият основател на марката Нийл Джагър, който разработва продуктите си прецизно до последния детайл.

Марката Edwin Jagger комбинира традиционния английски стил с модерните технологии и е първата британска производствена компания, която внедрява специална система от ножчетата в самобръсначките си. Самобръсначките Edwin Jagger се отличават с висококачествени материали, висока функционалност, ефективност и удобна употреба.

Оценка Edwin Jagger Best Badger Light Horn