Edel+White Interdental Brushes, четки за междузъбно пространство 6 бр. | notino.bg

Edel+White Interdental Brushes

четки за междузъбно пространство 6 бр.

Edel+White Interdental Brushes четки за междузъбно пространство 6 бр.
Edel+White Interdental Brushes четки за междузъбно пространство 6 бр.
Edel+White Interdental Brushes четки за междузъбно пространство 6 бр.
четки за междузъбно пространство 6 бр.

Код: EDW0308 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за козметикатаEdel+White Interdental Brushes

Четката за междузъбно пространство Edel+White Interdental Brushes е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.

Характеристики:

  • грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространство
  • почиства труднодостъпните места в устата
  • напълно премахва нечистотите от междузъбните пространства
  • предотвратява възпаляване на венците и миризма в устата

Начин на употреба:
Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.

За марката Edel+White

Швейцарска дентална хигиена Edel + White ще ви гарантира красива и здрава усмивка всеки ден! Марка Edel + White използва всички научни познания по отношение на грижата за здравето на зъбите, като при това поставя акцент върху междузъбните пространства, които при обикновено почистване на зъбите, често остават пренебрегвани. Сред асортимента на марка Edel + White ще откриете изключителни, висококачествени четки за зъби, изработени от уникалните миктовлакна KONEX®, които са изключително щадящи към венците и едновременно с това перфектно почистват не само повърхността на зъбите, но и всички труднодостъпни места.

Дентална хигиена  Edel + White разработва швейцарската компания Scanderra в Цюрих , като предоставя на клиентите си не само комплексна грижа за зъбите, но и експертни съвети. Към портфолиото на Edel + White спадат качествени четки за зъби, четки за междузъбните пространства, дентални конци, дентални ленти, четки за език, пасти за зъби, води за уста и други уникални продукти за идеална зъбна хигиена. Ако търсите наистина високо качество за вашите зъби, опитайте марка Edel + White!

 

Menu